Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért tilos buszon vizet inni?

Miért tilos buszon vizet inni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 21. 09:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%
Azért hogy ne legyen tele a kajáddal/piáddal ha esetleg hirtelen fékez egyet a busz
2018. aug. 21. 12:55
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

Általában azért, mert ha hirtelen fékez vagy kanyarodik a busz, könnyen leönthetik egymást az utasok. Senki nem szeretné, ha reggel leöntenék forró kávéval a fehér ingét munkába menet...

A zárható üvegnél ilyen veszély mondjuk nincs, de elég nehéz azt kitáblázni, hogy csak pohárból tilos inni, zárható kulacsból szabd...

2018. aug. 21. 14:57
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező! Vigyázz nagyon! Most olvastam meg nem erősített forrásból, hogy levegőt sem szabad venni a bkv-n! Ha meglátják, azonnal sittre mész!!
2018. aug. 21. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:
#12 pedig pont úgy van kitáblázva Mindenhol, poharat látok áthúzva és ennek megfelelően csak akkor nem iszok ha nem is akarok (mindig víz az, amit én iszok), ha szomjas vagyok, ugyan nem lesz tőlem a víz megvonva, eddig is mindig eszerint jártam el és valahogy még sose kaptam ezért se pótdíjat, se a szolgáltatásból való kizárást
nov. 15. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!