Volt már valaki aki kezébe vette az igazság szolgáltatást?
Nem tudtok olyan eseteket embereket akik úgy gondolták, hogy a kezük ügyébe veszik az igazság szolgáltatást és önkényes törvénytelenül az igazság nevében oltottak ki életeket az utcákon persze bűnözőket?
És ha igen mi lett velük? Meghaltak? Megölték őket vagy a rendőrség elkapta őket?
(Nem szavakkal harcoló emberekre gondolok, hanem fegyveres emberekre)
Előre is köszönöm a valaszokat!
MO-n? Csak a tolvajkergetők, de ők nem öltek, nem vertek meg senkit, most mégis szívják...
Külföldön hallottam hogy volt egy ember aki megkattant és bűnözőket ölt, de elkapták és sitten van. Discovery-n volt egy Világ legkeményebb börtönei adásban, nem emlékszem már rá melyik ország sajnos, talán Columbia vagy Mexico.
Igen tisztában vagyok vele, hogy a törvény bünteti és a kérdés arról szólt, hogy volt e ilyen esett.
#1 válaszolónak köszönöm a választ és amúgy nem muszáj, hogy Magyarországon történjen világra nézve gondoltam
A tolvajkergetőket láttam , de ők nem vették saját kezükbe a dolgot teljesen csak kiszolgáltatták őket a rendőröknek eredménytelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!