Mikor és hogyan lehet beperelni egy kézilabda klubot?
Figyelt kérdés
Mikor tudnék beperelni egy kézilabda klubot, ha rasszista megnyilvánulásai vannak a sportoló felé, ezalatt azt értem hogy fizetnie kell, ám a sportoló ezt erkölcsileg nem támogatja.2018. aug. 16. 14:58
1/9 anonim válasza:
Szerintem sehogyan, hiszen a klub ilyet nem állíthat, maximum a klub egyik dolgozója.
2/9 anonim válasza:
Amúgy kifejtenéd, mert ez így eléggé furcsának hangzik. Mit kell fizetnie?
3/9 anonim válasza:
Lassan már a ladba maga is rasszista lesz, mert fehér és nem fekete! :)))
4/9 anonim válasza:
Miért lenne az rasszista megnyilvánulás, hogy fizetned kell?
5/9 anonim válasza:
Valami konkrétumot mondanál esetleg?
6/9 A kérdező kommentje:
Lassan 3 éve itt játszom és egy dolog miatt most kértek először pénzt, arra hivatkozva, hogy szlovák állampolgár vagyok. Én ezt be is vallom, de ugyanúgy magyarnak tartom magam mint bárki más. Viszont nem ez az első alkalom hogy "leszlovákoznak" és ezért kérnek pénzt.
2018. aug. 16. 17:26
7/9 anonim válasza:
Először beszélj velük, tárgyald meg az ügyet velük, kérdezd meg hogy miért bánnak így veled, mégis hogyan gondolják ezt, stb.
Utána meg megkeresel egy ügyvédet,
8/9 anonim válasza:
Lehetőleg írásban kérj indoklást, hogy mi változott az elmúlt évekhez képest, most miért kellene hirtelen fizetned, ha eddig nem kellett.
9/9 anonim válasza:
Mi az az egy dolog? Lehetséges, hogy jogosan kérik a térítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!