Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a barátnőmnek a képét...

Lallerrrr kérdése:

Ha a barátnőmnek a képét elküldöm az anyukájának azaz intim képét azért feltud jelenteni?

Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 03:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

#10 nem vagyok paranoiás, hiszen amit hittem róla, azt be is vallotta, tény. Mivel nő, jó érzelmi manipulátor, jól tudja előadni a hattyú halálát, meg azt is hogy ő !ost változni akar.

De mivel ismerem már, mindig készülök a legrosszabbra. Tudom nem tetszik a lepontozó hasonló nőknek, de ma már nagyon egyszerűek az ilyen dolgok, új eszköz se kell, egy okostelefon is tudja :)

2018. júl. 31. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:

"Tudom nem tetszik a lepontozó hasonló nőknek"

Megnyugodhatsz, a vádaskodást is egy ilyen nőtől kaptad :)

Nyugodtan írj ki kérdést arról, hogy gyanakszol, hogy a feleséged félrelép, majd figyeld a válaszokat. ;)

2018. júl. 31. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:
12. Ez mellé ment, mert nem nő vagyok. De a napi szexizmus kimaxolva. Nem biztos, hogy olyan fekete-fehér a világ, ahogyan ti látjátok.
2018. júl. 31. 12:32
 14/14 anonim válasza:
A beleegyezése nélkül hangfepvêtelt se készíthetsz, tovàbb sem adhatod...
2018. aug. 1. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!