Az nem számít csendháborításnak, hogy a vadászrepülőkkel éjjelente száguldoznak a házak felett?
Megint a tipikus, a kérdezőt és a kérdést minősítő, ideges, türelmetlen válaszok...
Nem tudom, az itt válaszolók mit szólnának, ha felettük légigyakorlatoznának.... Könnyű leírni, hogy a kérdező hogy képzeli, hogy nyafog, de fogadjunk, ti is nyafognátok.
Amúgy én se értem, háború van vagy mi?
A lakóövezetem fölött is volt éjszakai repülés, mégsem panaszkodott miatta senki.
"Nem tudom, az itt válaszolók mit szólnának, ha felettük légigyakorlatoznának.... Könnyű leírni, hogy a kérdező hogy képzeli, hogy nyafog, de fogadjunk, ti is nyafognátok."
Én egri vagyok, rendszeresen látok gépeket elrepülni, mert itt található a kismagasságú katonai légifolyosó.
Mégsem írtam még ki kérdést ezzel kapcsolatban egyetlen egyszer sem, sőt panaszt sem nyújtatottam be.
"Amúgy én se értem, háború van vagy mi?"
Nem nincsen háború.
Én meg nem értem, hogy komolyan ennyire bonyolult egy hadsereg működése?
Elmesélnéd, hogyan képzeled el. Veszünk több száz millióért vadászgépeket, de azok nem szállnak fel addig, amíg nincsen háború? A pilótákat meg elméletben képzik ki és így kell harcolniuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!