Szabad így kinézni?
Van a városban egy elég érdekes, mindenki szerint kattant ember, aki így festi az arcát mint ebben: https://www.youtube.com/watch?v=qEHcaPAyGfQ
(legalábbis nagyon hasonlóan) és szintén fekete ruhákba jár. (Ez valami stílus amúgy???)
Szabad ezt? Unokahúgom teljesen fél ha látja, gondolom más gyerekeknél is hasonló lehet.
Azt tudom hogy kanadában van egy "zombie boy" nevű fószer és ott nem bántják érte, MO-n is ugyanez a helyzet?
Egyszerűen nem hiszem el hogy ilyet lehet...
Igen ez egy stílus fajta, úgy hívják hogy "gót". Fekete ruhában járkálnak fehér sminkel az arcukon. Ha jól tudom a "gótok"a metált vagy ahhoz hasonló zenét hallgatoknak.
És igen szabad így ki menni az utcára mert nem tiltja a törvény.
A hülyeséget nem lehet betiltani, másokat nem bánthat csak.
Meg hiába is próbálnák tiltani, a hülyék között annál gyorsabban fertőzne és egyre több ilyen lenne.
A kisgyereknek meg kell mondani, hogy a bácsi nagyon buta, nem kell tőle félni, csak olyan bohóc aki nem tudja, hogy a bohócoknak hogyan is kell kifestenie az arcát, hogy szép bohóc legyen belőle.
Nem tiltja a törvény, hogy valaki hülyét csináljon magából.
Magánemberként viszont az a véleményem, hogy az ilyeneknek pszichológusra lenne szüksége.
"Egyszerűen nem hiszem el hogy ilyet lehet..."
Nagyanyámnak voltak ilyen szövegei még a Kádár-korszakban, amikor a fiatal férfiak rockerek voltak és hosszú hajjal mentek ki az utcára. Ő azokat akarta mindig megnyírni.
Szerintem nőj fel, kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!