2 rendbeli könnyű testi sértés, garázdaság,2 rendbeli zaklatás és rágalmazás. Mi lesz ebből?
Korábban össze verekedtem a Szegedi Járásbíróság folyósóján, ebből lett egy garázdaság + 2 rendbeli könnyű testi sértés. Ez már az ügyésznél van, vádat is emelt.
Ma azonban hívtak telefonon a rendőrök, mert egy másik lányt illetve a pasiját akit helyettem választott, megfenyegettem életveszélyesen. Az sms-ekben az is szerepelt, hogy a korábbi ügy sértettjeivel egy helyre temetem el őket. Gyanúsítottként holnap megyek a rendőrségre.
Mind e mellé még ma kaptam egy ajánlott levelet a Szegedi Járásbíróságtól, jövő héten hétfőn megyek kihallgatásra rágalmazás miatt mert egy szociális szövetkezetet ejárattam a saját a Facebook oldalamon, a helyi önkormányzatnál + a helyi Facebook csoportban.
Előzetesen beszéltem az ügyvéddel, azt mondta lehet, hogy egyesítve lesznek az ügyek, de nem biztos.
Ha nem lesznek egyesítve az ügyek akkor 3 eljárás lesz ellenem és minimum 3 tárgyalás?
Mi lesz a végkifejlet?
Jézusom, már megint itt van a bíróságon verekvő idióta aki egymás után tizenhét kérdést nyitott és bennük végig azt hisztizte, hogy nem akar tanúkkal találkozni.
Mi a jó isten van veled kérdező? Naponta kattansz egyet, rádjön valami és felteszed mindig ugyan azt a kérdést?
Mind e mellé még ma kaptam egy ajánlott levelet a Szegedi Járásbíróságtól, jövő héten hétfőn megyek kihallgatásra rágalmazás miatt mert egy szociális szövetkezetet ejárattam a saját a Facebook oldalamon, a helyi önkormányzatnál + a helyi Facebook csoportban."
Kamu. Facebookot leszarják a rendőrök, azt csinálsz a saját fb oldaladon amit akarsz. Így már gyanús, hogy kamu az egész kérdés.
Egyáltalán nem csinálsz a saját FB-oldaladon azt, amit akarsz. AZ nem egy törvényke hatályán kívül álló terület.
Csak egy példa:
"Pénzbüntetésre ítéltek egy nőt, mert anyósát sértő bejegyzéseket írt ki a Facebookra, az ítélet után a bíró figyelmeztette, hogy akár börtönbe is kerülhetett volna. "
Oké nah persze utolsó, a facebookra nem kötelező regelni, nem kötelező olvasni meg írni se rá. Pont ezért senkit se érdekel. Amit linkeltél az valami kamu hír lehet. Ilyen kis butaságokkal nem foglalkoznak!
A magyar bűnüldözés meg nem férhet csak úgy hozzá a profilokhoz, komoly procedúra az egész... nem is részletezem...
"Mi lesz a végkifejlet?"
Ha empatikus a bíró akkor vigyorgó! Mert az az ember tuti nem 100as aki ennyire kattog a témán.
Ha nem akkor böri. 3 csapás összevont eljárás => szigorított kötél a csillagban! Pápá kemény puki, csak pháhhh marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!