Hordhatok horogkeresztes Gyűrüt?
Ha nem kell munkahely és azt akarod hogy mindenki beléd kössön és mindenhonnan kinézzenek, ha megvetett akarsz lenni akit MINDENHONNAN kinéznek akkor hordjad.
Amúgy nem kéne, hogy pusztán egy jelképet ábrázoló tárgy ekkora blama legyen, de ez van. Rengeteg olyan jelképet hordhatnál ami problémás, még is ez lenne a legrosszabb. Amúgy a törvény is tiltva és bünteti.
Nekem a két vállamra, a hátamra a birodalmi horogkeresztes címer van felvarrva de nem szólt semmit a hatóság hogy lecsuknának érte.
Sőt, olyan helyen élek ahol sok a betelepült Orbanisztán cigó és lehajtott fejjel nagy ívben kerülnek az utcán!
Én úgy tudom nem szabad. Önkényuralmi jelkép.
Egyébként nem vezet a jellemed fejlődéséhez, ha gonosz bizonyítottan működésképtelen kultuszuk rabjai vagy. Csak ellenségeskedést, személyiségtorzulást okoz. Jót akarok neked.
Hordj valami cuki gyűrűt és minden jobb lesz körülötted!
Higyj nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!