Hordhatok magamnál gázfegyvert?
Amennyiben elmúltál 18 igen.
De inkább az övtokot javaslom, az kényelmesebb, illetve arra készülj, hogy ha használod akkor járhatsz tárgyalásokra évekig (lásd Tomcat)
"ha használod akkor járhatsz tárgyalásokra évekig (lásd Tomcat)"
Na, azert erosen szituacio fuggo. Ha csak ugy elokapod es lovoldozol vele, akkor valoban.
Ha megtamadnak es hasznalod, akkor nem. (Az, ha provokalod a tamadast megintcsak mas tema.)
Hordhatsz, ha minden engedelyed megvan ra.
Mas kerdes, hogy mennyire tudod hatekonyan hasznalni, ha ugy adodik.
Ja, honaljtokot felejtsd el, az nem hetkoznapi felhasznalasra van, es semmi elegancia nincs benne. Eleg májernkedés honaljtokot venni onvedelmi gazfegyverhez, eppen ugy, ahogy maroktaras felautomata hisszucsovu pisztolyt is.
Mondjuk nekem rovid-kozephosszu csovu maroktarasom van, de hozzateszen hogy nem onvedelmi celokra vettem. Erdekelt a maroktáras öntöltő fegyverek mukodesi elve; es meg akartam tanulni hasznalni oket. Szoval a magam szorakoztatasara vettem. Eddig csak vaktoltenyeket sutottem el vele, de azert van 10 db paprika is.
A revolverek nem erdekeltek.
DE!!! Ha onvedepemre veszel vmit, akkor 30 ezer de inkabb 40 ezer folott egy rovidcsovu forgotaras revolvert vegyel, maximalisan megbizhato lesz, ha rossz a tolteny, akkor sincs baj, a kovetkezot elsuti, (ami elofordul gazpatronoknal, megsem olyan minoseguek mint egy eles loszer), mig egy felautomata eseteben ha felhuzod, es bem robbab a tolteny eleg nagyot, nem veti ki a hüvelyt, nem tolti be a kovetkezo toltenyt, es gyakorlatilag agyon is vertek. Nem mernek maroktaras ontoltot hasznalni onvedelemre. Ugyebar ketfele van: amelyik beragadt, es amelyik be fog ragadni.
Naroktarasok kozul Röhmök kozott nezelodj ha rafaszkodsz a haverok es csajok lehengerlesehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!