Miért van az, hogy be sem léphet 18 év alatti személy dohányboltba?
Figyelt kérdés
Természetesen azt megértem, hogy nem adnak ki egy 14 évesnek dohányt, de az apjával/anyjával, 18 év feletti személlyel miért nem mehet be?2018. júl. 5. 18:20
1/12 anonim válasza:
Valami okos kitalálta, hogy nem szabad neki dohányt látnia sem.
2/12 anonim válasza:
Mert valami idióta szerint az olyan káros.
Aki akar, az úgyis cigizik :D
4/12 anonim válasza:
Mert nincs babája annak aki ezt kitalálta.
5/12 anonim válasza:
#4! Igazából az sem tragédia, ha az sem megy be a cigiboltba, akinek babája van.
6/12 anonim válasza:
Mert derék törvényhozóink jó szokás szerint nem gondolkodtak. A 18 év alatti be sem léphet - de mi van, ha diákmunkát végez ott 16 évesen? Na, de nem is ez a lényeg. Attól, hogy be sem léphet a dohányboltba, még hozzá fog jutni a cigarettájához. Megkéri a 18 év fölötti havert, hogy hozza ki neki. Az ablakok fóliázása is legalább ekkora baromság. Amelyik tizenéves dohányzik, azt kicsit sem lepi meg több száz cigarettásdoboz látványa, látott ő már olyanokat. Akkor meg csak a trafikrablást segíti elő az ablakok eltakarása.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyetértek szinte mindenkivel. Egyébként, ha a cigaretták miatt nem engedik be a gyerekeket, akkor igazából felmerül az, hogy coop-ban is lehet venni, illetve még az utcán is mindennapos dolog az, hogy a gyerekek is látják. Baromság. Egyébként múltkor láttam egy szegény kisfiút a dohánybolt előtt sírni, megkérdeztem tőle mi a baj, és válaszolt, hogy csúnyán küldték ki a boltból. Majdnem megszakadt a szívem, a drága olyan szomorú volt. Aztán láttam is az ott dolgozó nőt, kib*szott goromba.
2018. júl. 5. 20:21
8/12 anonim válasza:
Hallod én nem dohanyzok üditőt akarok venni nem cigarettat/piat épp csak beállok mondja a nő h személyi igazolvány
Baccák az anyjukat 20 éves vagyok
10/12 A kérdező kommentje:
De basszus tényleg akkora lelki traumát okoz a gyerekeknek, ha cigarettát látnak?
2018. júl. 6. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!