4 éve határozatlan jogviszonyból át akarnak rakni,1 év határozottba, lehetséges? Többi lent, akinek van ideje, és ért is hozzá valamennyit, légyszíves olvassa el.
4 éve dolgozom egy óvodában, mint pedagógiai asszisztens, határozatlan jogviszonyban. Most szereztem meg az óvodapedagógusi diplomámat, és pont felszabadult egy hely, nyugdíjba ment egy óvónéni. Meghirdették az állást, miszerint határozatlan időre keresnek óvodapedagógust. Én beadtam, és meg is nyertem, de....a fenntartó azt kéri tőlem, hogy mondjak fel, mint ped.asszisztens (határozatlan jogviszonyból), közös megegyezéssel és rögtön felvesz óvodapedagógusnak, határozott, 1 évre!!! Miközben határozatlannak volt hirdetve az állás....
vagy maradjak asszisztens, diplomával..és vesz fel mást....
A vezetőnek az a dolga (többek közt)...
Egyébként gyanítom, hogy tényleg törvénytelen lett volna a dolog, azért adta meg magát a magasságos KLIK.
Nálunk sok emberrel azt játsszák, hogy minden évben egy év határozott idejű kinevezéseket irkálnak. Az egyik kollégámmal ezt 8 évig csinálták.
Tavaly meg csak június végéig írták a szerződéseket, és az a hír jött, hogy csak szeptembertől akarják az újat. Tehát két hónapra munka nélkül maradtunk volna (többünket is érintett); ráadásul ki akarták vetetni velünk az időarányos szabadságot júniusban... Az intézményvezető meg elsőre teljes mellszélességgel támogatta ezt a verziót, de aztán valahogy "meggondolták magukat". :D
No, sok sikert. :)
Ez így van....csak sajnos sok helyen a vezető nagyon nagyban van a fenntartóval, "nyal" neki...eddig én is ezt hittem, hogy ez megy, de végül is szembe szállt....elég zavaros ügy volt ez, és már hónapok óta megy...mindegy, el kell felejteni:)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!