Kiskorú személy (17) szülői engedéllyel/nagykorú jelenlétében fogyaszthat alkoholt?
Figyelt kérdés
arra gondolok pl hogy én 20 vok barátnőm 17 teszem azt elmegyünk szórakozni veszek neki 1 koktél rendőr igazoltat,alkohol van szervezetébe de kiskorú akkor mik a következmények illetve eljárás? szülői engedéllyel vagy felügyelettel lehet e?2010. jún. 17. 11:23
2/9 anonim válasza:
Lehet rosszul tudom, de önmagában alkohol fogyasztásáért ilyen esetben nem nagyon büntetnek. Előbb büntetik meg a pultost aki adott neki. Amúgy meg a rendőr is ember, ennyin nem fog kötekedni.
3/9 anonim válasza:
ha te vetted neki akkor te is szabálysértést követsz el. de ezeket leszarják a rendőrök.
4/9 anonim válasza:
Nem, nem lehet még nagykorú engedélyével sem. Az más, hogy M.o.-n emiatt ha normálisan viselkedtek, nem csinál ügyet a rendőr. Én is kiskorú voltam, mikor a párommal összejöttem és én is ittam akkor egy kevés alkoholt. Semmi problémánk nem volt. Ha nem húzol újat a rendőrrel, eszébe sem fog jutni, hogy megszondáztassa a barátnődet.
5/9 anonim válasza:
Sztem egy rendőr több alkoholt fogyaszt szolgálatban, mint szolgálaton kívül ;-) úgyhogy ne parázz! Én a helyedbe amugy azon paráznék h nem vagyok-e pedofil:)
6/9 A kérdező kommentje:
nem a paráról vanszó csaka jogi része érdekelt semmi több
2010. jún. 17. 14:44
7/9 anonim válasza:
hát azokhoz sem szoktak odamenni akik s*ggrészegen ordítoznak az utcán péntek/szombat estéknént.pedig nagy részük nekik is 18 :D szóval nyugi :)
8/9 anonim válasza:
Már miért lenne pedofil? Akkor lenne pedofil, ha 14 év alatti bnője lenne.
9/9 anonim válasza:
Nem szabad! De nem Amerikában vagyunk! Így ha tilos is, de nem lesz érte fejvesztés. Egy amerikai rendőr már valószínűleg a bilincsét venné elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!