Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tényleg nincs olyan, hogy...

Tényleg nincs olyan, hogy "zálogjog"?

Figyelt kérdés

Ma adtam le a földhivatalban a legutolsó papírokat ami a lakáshitel utalásához kell (minden más megvan, megkötöttünk mindent amit kell, stb.)

Az ügyintéző a hivatalban azt mondta, hogy hibás a papír, amit amúgy a bank adott ki, kinyomtatva, kitöltve (nem kézzel). A papíron az állt, hogy "önálló zálogjog" bejegyzése. Ez az ügyintéző szerint nem létezik, mert csak olyan van, hogy "jelzálogjog" és nem fogják ezt így elfogadni. Mondtam neki, hogy én ezt így kaptam az ügyintézőtől, csak el fogják fogadni. Mondta, hogy szerinte nem. Ettől függetlenül kiadta a papírt aláírva, matricázva, pecsételve, de most kicsit felidegesített.

Tényleg igaza van, vagy csak tudálékoskodott?

2018. jún. 22. 11:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Az önálló zálogjog a jelzálog egyik fajtája. El fogják fogadni természetesen.
2018. jún. 26. 22:04
 2/2 anonim ***** válasza:
*jelzálogjog
2018. jún. 26. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!