Hogy tudnám elérni Szögi Lajos családját?
Van egy cigó YouTube-on, aki gyalázkodó videókat tölt fel, a magyarokat gyalázza. Szögi Lajos fotóját minden videójába beteszi és olyanokat ír alá hogy g.ci, meg eltorzítva teszi be a képét, egyszóval kegyeletet sért. Emellett a magyar felhasználókat bántja, zaklatja. Elhatároztam, hogy megkeresem a családot és közlöm velük hogy mit művel ez a féreg, tudom hogy tapintatlan dolog de meg fogom tenni, egy barátommal közösen írnánk nekik. A kérdés csak az, hogy hogy tudnánk őket elérni? (Amennyiben e-mail cím van, az jobb lenne nekünk)
http://www.youtube.com/watch?v=0c6eJsjYLFw
egy videó...
A családot hagyd békén!
Az ilyen esetekre találták ki a kifogásolható tartalmat (egy kicsi zászló), kiválasztód mi bajod van vele és a szakik majd törlik ha úgy látják.
Én már nem is tudtam megnézni a videót. Szerintem se a Szögi családnak kéne szólni, van nekik elég bajuk.
próbálkozni kéne a jobbikkal, a kuruccal, vagy a gárdával. Kíváncsi lennék mit tudnának kezdeni ezzel az üggyel.
A cigányokkal annyit kéne szerintem a Viktoréknak kezdeni, hogy elvenni a segélyeket és amikor már kiéheznek és lázadoznak, szétverné őket a rendőrség. Abból biztos tanulnának.
De miért akarsz írni a családjának?
Ők megoldják vagy mi?
írtam a kurucinfonak
-válasz semmi, nem tették ki.
írtam neki, nem egyszer intelligensen megkértem hogy vegye le a vidi és vegyen vissza
-semmi.
Elővettem a bunkó stílust vele szembe
-semmi.
Írtam a YouTubenak nem egyszer, flaggolom a videóit és nem csak én
-semmi.
HÁT EZÉRT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!