Ha a Fideszes bértrollokat bemérem és közzéteszem a személyazonosságuk, akkor kaphatok valamit?
Figyelt kérdés
2018. jún. 1. 21:57
1/18 anonim válasza:
Én már be is mértem egy Sorosita bértrollt.
2/18 anonim válasza:
Te már szerintem kaptál valamit, egykor, régen.
4/18 Koplárovics Béci válasza:
Sorosbérenc-bilogot biztosan.
6/18 anonim válasza:
személyazonosságal való visszaélés nyerészkedés és illegal hacker tevékenyseg bűntetőjog bla bla sztem két év letöltendő minimum
8/18 anonim válasza:
9/18 anonim válasza:
Tőletek meg a fidesz-bérenc bilogot kapja meg az ember, ha egyet mer érteni a kormánnyal. A fajtád bele sem gondol, hogy talán van más nézőpont is, ami szerint helyesnek találja valaki, amit a kormány tesz. Nem, egyből jön a bunkó proli okoskodás, hogy biztos ki van mosva az illető agya, és elmeháborodott. Undorító ez az ítélkezés.
10/18 anonim válasza:
Téged már letiltottalak, kérdező, a trágár, proli privát üzeneteidért, emlékszem. Az írásképedből ítélve jó, ha a saját golyóidat megtalálod.:DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!