Jogosan kéri vissza a pénzt?
Figyelt kérdés
4 hónapja vásároltak tőlem egy Airpods 3-at. Használtan vettem én is, én voltam a második tulaja, és most hívott akinek eladtam, hogy szeretné vissza kérni a pénzt, mert most derült ki, hogy nem is eredeti Airpods-ról van szó.
Erről én nem tudtam, engem is átvertek ezek szerint. Semmi papírt nem írtunk, csak a Messenger üzenetek vannak meg. Azt mondja törvénybe ütközik, ha nem szolgálatom vissza a pénzt (35.000Ft).
Jogosan kéri vissza?
ma 14:02
1/6 anonim válasza:
Érdekes történet, de ha már a rosszhiszeműségről szól a dolog, hogyan tudja bizonyítani a jelenlegi tulajdonos, hogy amit most vissza akar neked adni, az az, amit te adtál neki, nem pedig egy hamisítvány?
2/6 kutyafule4 válasza:
Dehogy kéri jogosan, tiltsd le a francba. Vagy ha van kedved szivasd egy kicsit és etesd be, hogy be vagy fosva (ez a része valahol igaz is) és fizetsz. Megérdemli, mert madárnak akar nézni.
4/6 anonim válasza:
Ha nem eredetiként árultad (és nincs más baja a vevőnek), akkor nincs miért visszakövetelnie a pénzét.
Bizonyítania neki kell az ellenkezőjét.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!