A településőr megbüntethet azért, mert nem vagyok 18 és dohányzom?
Egy: Csak a rendőr veheti fel az adataidat.
Kettő: A rendőr sem szól meg ha cigizel 18 alatt.
Három: B@zd nyakon az ilyet! :D
nem tudom mi van ezekkel a teleoülésőrökkel(tisztelet a kivitelnek) de nagyon el vannak szállva maguktól...
télen egyszer felmentünk a hegyre vizipipázni és egyszer csak beállított.se kopogás, se semmi, és azt mondta sűrgősen hagyjuk abba a drogozást mert kihivja a rendőröket.bennünk meg volt egy kis pia is, és pont ott volt az asztalon egy kés mert valamire kellett azelőtt, mondtam neki te meg huzz innnen a faszba mert mindjárt indul a késjárat, azóta ha biciklizünk vagy valami egyből ososkodik hogy lámpa, sisak??, mi erre sak annyit mondunk neki:ész???
16/f
23:27-es vagyok...
ha pofátlan voltam ha nem nekem ne ugasson be egy ilyen ember, semmi joga nem volt ahhoz hogy bejöjjön, és ennyi erővel én is feljelenteném...
amugy meg nem vagy köteles megadni neki az adataidat, nem rendőr...
tudom mert családban van jogász, megkérdeztem tőle, és jól elmagyarázta, és ha csinálsz is valamit a szeme előtt, akkor ott sem tarthat, te pl.:a szeme előtt bebaszod a buszmegálló ablakát, látja, odajön, de csak annyit tehet hogy kihivja a rendőröket, és személyleírást készíthet rólad...
erről meg ennyit...
azért csinálták ezeket hogy a genetikai hulladékoknak is legyen mit csinálniuk.
ujrra én.
most már visel magánál egy fegyvernek minősülő tárgyat is, ami tilos neki...de ha belém is kötne thai-boxolok, szal esélye nem lenne...
én késsel mászkálok mostanság.... sosem lehessen tudni :D
sajnos mikor még nem ismertem a jogaimat, beültem egy polgárőr kocsijába hogy hazavigyen :@
hogy volt ennyi eszem.... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!