Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A településőr megbüntethet...

A településőr megbüntethet azért, mert nem vagyok 18 és dohányzom?

Figyelt kérdés
A minap voltunk meccset nézni haverommal, körülöttünk mindenki dohányzott, így gondoltam szabad, odajött (csak hozzám)egy településőr és mondta hogy nem dohányozhatom 18 év alatt... Felvette az adataim, és mondta hogy legközelebb 30ezer Ft bírságot ad. Jogosan tette? Mondanátok idevonatkozó törvény (ha tudtok)? A válaszokat előre is köszönöm.
2010. jún. 14. 23:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Egy: Csak a rendőr veheti fel az adataidat.

Kettő: A rendőr sem szól meg ha cigizel 18 alatt.

Három: B@zd nyakon az ilyet! :D

2010. jún. 14. 23:12
 2/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, majd igyekszem:)
2010. jún. 14. 23:15
 3/14 anonim ***** válasza:
65%

nem tudom mi van ezekkel a teleoülésőrökkel(tisztelet a kivitelnek) de nagyon el vannak szállva maguktól...

télen egyszer felmentünk a hegyre vizipipázni és egyszer csak beállított.se kopogás, se semmi, és azt mondta sűrgősen hagyjuk abba a drogozást mert kihivja a rendőröket.bennünk meg volt egy kis pia is, és pont ott volt az asztalon egy kés mert valamire kellett azelőtt, mondtam neki te meg huzz innnen a faszba mert mindjárt indul a késjárat, azóta ha biciklizünk vagy valami egyből ososkodik hogy lámpa, sisak??, mi erre sak annyit mondunk neki:ész???

16/f

2010. jún. 14. 23:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Szeretnék én is ilyen pofátlan lenni:) (már bocs)
2010. jún. 14. 23:30
 5/14 anonim ***** válasza:
23:27-nek: gratula, tesó! :D
2010. jún. 14. 23:36
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
ezek az őrök igen nagykirálynak nézik magukat, nálunk a polgárőrök az ilyenek, full a leg csövesebb nincs meg a 8 általános azt beállnak polgárőrnek, multkor igazoltatni akart az egyik csövedék, elhajtottam.
2010. jún. 15. 01:44
 7/14 anonim ***** válasza:
69%

23:27-es vagyok...

ha pofátlan voltam ha nem nekem ne ugasson be egy ilyen ember, semmi joga nem volt ahhoz hogy bejöjjön, és ennyi erővel én is feljelenteném...

amugy meg nem vagy köteles megadni neki az adataidat, nem rendőr...

tudom mert családban van jogász, megkérdeztem tőle, és jól elmagyarázta, és ha csinálsz is valamit a szeme előtt, akkor ott sem tarthat, te pl.:a szeme előtt bebaszod a buszmegálló ablakát, látja, odajön, de csak annyit tehet hogy kihivja a rendőröket, és személyleírást készíthet rólad...

erről meg ennyit...

azért csinálták ezeket hogy a genetikai hulladékoknak is legyen mit csinálniuk.

2010. jún. 15. 15:00
 8/14 anonim ***** válasza:

ujrra én.

most már visel magánál egy fegyvernek minősülő tárgyat is, ami tilos neki...de ha belém is kötne thai-boxolok, szal esélye nem lenne...

2010. jún. 15. 15:02
 9/14 anonim ***** válasza:

én késsel mászkálok mostanság.... sosem lehessen tudni :D

sajnos mikor még nem ismertem a jogaimat, beültem egy polgárőr kocsijába hogy hazavigyen :@

hogy volt ennyi eszem.... xD

2010. jún. 15. 15:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem büntethetnek meg,mert 08 alatt úgysem tudnák behajtani,szüleidet meg nem büntethetik olyan szabálysértés miatt,amit nem ők csináltak.
2010. jún. 15. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!