Az iskolát mint intézményt, vagy az iskolában dolgozó adott személyt kell feljelenteni?
Elmondom mi történt, de csak azért hogy tiszta legyen.
Kérlek a kérdésre válaszoljatok, aki kötekedni szeretne álljon tovább, senkivel nem fogok leállni vitatkozni.
Egy eléggé megöregedett és begyöpesedett tanárunkkal egyszerre 3 óránk van, és nem tűr meg semmi elektronikai dolgot, mindent le kell adni neki telefon, aktivitásmérő karkötő, de még a fülhallgatót is ha meglátja.
A lényeg hogy eltűnt a telefonom, 3. óra végén nem tudta visszaadni. Nem egy drága telefon, de nekem jelenleg nincs pénzem újra, szüleimtől nem kérhetek, ezt is magamnak vettem. (Samsung galaxy a5)
A tanár azt mondta hogy ő felelősséget nem vállal a tárgyakért, mert ez benne van a házirendben.
Azonban amikor nem adtuk le, akkor szaktanárit adott, tehát hiába van benne, bár fegyverrel nem fenyegetett, de "mentálisan", lelkileg ezzel igen.
Idén érettségizek, attól nem félek hogyha megteszem a feljelentést kiszúrnak velem, központi érettségi, szóbelin meg ott lesznek több mint öten, nem cseszhetnek ki annyira velem a másik előtt.
Mit csináljak? A tanárt, vagy az intézményt jelentsem fel? Mert nem hagyom annyiba.
Nyilván nem gondolom azt hogy a tanár lopta el.
4 éve az első óra is úgy kezdődött hogy le kellett adni mindent.
Illetve aki azt mondja hogy 18 évesen ne hordjon magánál az ember telefont, hát...
Természetesen én sem gondolom hogy a tanár lopta el, viszont mindenféleképpen úgy tartom hogy az ő felelőssége alatt tűnt el.
Az igazgató ahogy mondtam teljesen elzárkózott a dologtól, biztos azt szeretné ha benyelném az egészet.
Esélytelennek tartom hogy az én ügyemben olyan lépéseket megtennének iskolán belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!