Sértek-e valamilyen jogot ha egy Screenshotot kiteszek az internetre a szaktanári intőimről, és látszódik a szaktanár, iskola neve?
3db szaktanárim van:
2db: "A tanuló engedély nélkül ment ki a mellékhelyiségbe."
1db: "A tanuló az órán akarta elvégezni a dolgát"
(Itt csak annyit mondtam hogy tanárnő ha nem enged ki a wécére akkor akaratlanul is de ide fogok f*sni")
Ezt csak azért írom mert biztos megkérdeznétek miért szeretném. A helyzet az hogy ha rámjön én nem tudok várni 30+ percet. Tudom régebben más volt a kommunizmusban, a gyerek kussolt, a tanár körmöst adott, de úgy érzem ha wécére kell mennem, akkor azt megtehetem.
Azért a wc-n kívül orvoshoz is elmennék.
A tanár pedig nem adott körmöst, a diák nem kussolt jobban, mint ma. De internet tényleg nem volt.
Az óra 45 percig tart, nem tovább.
Az, aki nem képes rendszeresen elviselni, hogy ez alatt az idő alatt ne menjen vécére, az menjen orvoshoz és kezeltesse magát - akkor kap majd hozzá az iskola felé is igazolást arról, hogy egészségügyi problémája van.
Aki ezen kívül akar kimenni órán vécére, az döntő többségében csak balhézik vagy szórakozik a tanárral.
Amikor járvány van, vagy tudjuk egy gyerekről, hogy nincs jól - mert előre szólt - akkor nincs probléma ha ki akar menni vécére, egyszerűen mehet. De ne kard bemesélni, hogy egészséges vagy és még sem bírsz ki 45 percet vécére menés nélkül.
Amúgy nem értem. Miért akarod kitenni ezt a netre?
Azt tudom, hogy most divat mindenkinek magát égetnie a különféle ostobaságok felvételeivel - de hogy te pont azzal akarj szerepelni, hogy nem vagy képes visszatartani a székletedet??? Mert ez a 3 szaktanári erről szól, nem másról.
Huha tudtam volna hogy leírást nem kellene írni hozzá mert ez lesz.
Na összegezve, azért tudom tartani, az a két szaktanári egyik október, a másik január, az utolsó meg mostani volt. Tehát ezzel még orvoshoz nem mehetnék el.
Mellesleg nagyon megalázott múltkor, ha lenne valami bizonyítékom már rég feljelentettem volna.
Ezt így letudva, elfogadva, nem elfogadva, a kérdés:
Jogot sért ha screenshoton rajta van az iskola, tanár neve? Ha igen, sért, valamelyiket szabad rajta hagyni, vagy egyáltalán nem lehet?
Szerintem - de nem vagyok jogász - ezek nem titkos adatok.
Ha valaki kíváncsi egy iskola tanáraira, az az iskola honlapján is megnézheti őket, a nevükkel együtt.
Az pedig, hogy te X iskolában, Y tanártól bejegyzést kaptál, bizonyos széklettartási gondjaid miatt (holott nem voltál beteg) az nem a tanárra nézve dehonesztáló, hanem rád.
Én biztos, hogy nem "büszkélkednék" ezzel a neten, de te tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!