Milyen megállapodás várható az Európai biztosítási kártya ügyben az EU-ból britek és az EU között?
Figyelt kérdés
Pl érvényes marad-e a UK jelzésű EHIC kártya az EGT tagállamokban és Svájcban, ha pl enyémre az van írva, hogy 2023-ig érvényes.
Svájc sem tagja se az EU-nak, sem az EGT-nek, ott mégis érvényes az EHIC.
2018. ápr. 21. 20:34
1/4 anonim válasza:
Ez inkább már ezotéria kategória... Fene se tudja, miféle megállapodások lesznek. Én nem zárok ki egy nagon durva szakítást sem, mivel elég messzinek tűnnek az álláspontok (főleg anyagi területen), az idő meg rohan...
2/4 anonim válasza:
Én a helyedben nem félnék. Nagy-Britannia manapság abból él, hogy az óccsó kákáojrópai vendégmunkások elvégzik a kétkezi munkát, a 'very british' őslakosok meg lefölözik az ebből származó hasznot. Hülye lenne egy ilyen rendszert kidobni a UK.
(és akkor az Indiába, Pakisztánba meg a többi helyre kiszervezett egykoron brit szolgáltatásokról még szó sincs)
3/4 anonim válasza:
Ez nem az UK hatásköre, ha az EU azt mondja, hogy nem érvényes, akkor nem. Nem UK dönti el, mi érvényes az EU-ban.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem is azt kérdeztem, hogy ki dönti el, hanem hogy hogyan várható az ügy alakulása
2018. ápr. 24. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!