Tanács, tapasztalat, válás és közös ingatlan, kisgyerekkel?
Sajnos válni fogunk. Van egy 7 éves fiam aki az anyjával marad. A közös lakásunk fenmaradó hitelét /1,200,000/ az édesanyám segítségével kifizettem, hogy konnyebben menjen a válás.
Én költöztem el otthonról mert a feleségem azt mondta hogy időre van szüksége de szeretné helyrehozni a válásunk /2 hétre rá már oda költöztette a szeretőjét/
Most ott tartunk, hogy ügyvékkel összeültünk hogy megállapodjunk.
A lényeg, hogy ő marad a lakásban a gyerekkel és gyermektartást fizetek. DE mivel most kezdte az első osztályt ezért nem kötelezhetem arra hogy adjuk el a lakést mivel az én lakhatásom megoldott 45m2 en az édesanyámmal és a párjával!! Mivel a jövedelme 118ezer ft havonta ezért lakáshasz.díjat nem állapitanak meg.
De haza költözhetek az ügyvéd szerint /másfélszoba és bár a titkolja de a gyerek elmondta hogy a J.bácsi mindennap ott alszik és suliba is néha elviszi/
Van ilyen?? Most komolyan??
Volt valaki hasonló helyzetben?? Ha perre megyünk ez várható??
Nem tudom már én sem milyen a feleségem. Sír, hogy hiányzok és sajnálja de már nem tud velem élni mert elmúltak az érzései és lángra lobbant valaki más íránt...
Költözni nem akar, eladni nem akarja, azt kéri a gyerek miatt várjak legalább pár évet! Az édesanyja amúgy a kerületben él egyedül, mehetnének oda, de csak az új párja nélkül, gondolom ezért kell a lakás.
És hova? A gyerek életét tegyen tönkre hogy apa hálózsákban a szobájában alszik? Vagy feküdjek oda harmadiknak közéjük?
A gyereket heti kétszer én hozom haza a suliból és olyankor itt is alszik és én viszem másnap suliba, mert a feleségem azokon a napokon tovább van bent a munkahelyén és fordítva is így van.
Már ne haragudj, de az új pasi mi jogon alszik a te ágyadban? Kib.-nám onnan, mint a macskát szarni (mondom ezt nőként).
A gyerek érzéseire pedig pont az van rossz hatással, hogy ott egy ismeretlen f..sz, akivel anyu puszikoldik, és apu, aki eddig a mindennapok része volt, eltűnik a napi rutinból (heti két nap nem hét nap).
Szóval én szépen hazacuccolnék, a pasit kitenném az ajtón kívülre (asszonyka drága mehet a pasihoz b.ni, ha akar, de ezt ne a gyerek melletti szobában csinálja). Aludni pedig nem kell hálózsákban, ha van két szobátok, akkor egyikőtök alszik a gyerekkel (a nagyobbik szobában), a másik meg egyedül.
szia, nagyon sajnállak! nem egy nyerő helyzet, elköltözni a nej kérésére aki időt kér és közben mást visz egyből oda, miközben jól belerángatott téged ebbe a helyzetbe és amint látom fel sem nagyon fogod igazából
egy vagyonmegosztási per akár 8 évig is elhúzódhat rossz esetben, na most én nem látok rózsásan semmit a te esetedben
sokszor a nőnek kedveznek a bíróságon
45m2 két embernek kevés, és igen, mondd majd el, hogy te jóhiszeműen költöztél el
én a helyedben nem egyeznék bele a válásba, de csak a feltételek miatt, de ezt a bírónak nem kell tudni
te ne egyezz bele, mert balekot csinálnak belőled és kisemmiznek és még a gyereket is ellened fordítják
kapj a fejedhez
mi a válás oka?
költözzön ki ő a lakásból
ő csalt meg téged láthatóan
és egyébként meg téged palira vettek
bele ne eggyezz a válásba könyörgöm amíg a volt nejed egyedül el nem költözik onnan
csak nem a szeretőjének kellene a lakás???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!