Milyen tapasztalataitok vannak olyan albérlettel kapcsolatban, ahol a tulajdonosok gyereke is ott lakik?
Tehát pl. van három szoba, az egyikben a tulajok gyereke, a másik kettőben albérlő.
Mindenféle tapasztalatok érdekelnek.
Miért érdekes, hogy ki-kinek a gyereke?
Alapban elvárás, hogy a "társas" albiban alkalmazkodjanak egymáshoz az emberek és a többiek életét ne tegyék pokollá hangoskodással, mocsokkal, antiszociális viselkedéssel.
Attól félsz, hogy elmegy a szüleihez panaszkodni rád?
Ha nem tudsz alkalmazkodni a "hely szelleméhez", akkor így is-úgy is lesz rád panasz valakitől.
Felőlem akár a tulajdonos is lakhatna a másik szobában, piszkosul nem érdekelne.
Jövök, megyek, mosakszom, eszem, tanulok, alszom, fizetek, oszt csókolom.
Vagy te miket tervezel, amiben zavarhat a srác?
1-es,valami értelmesebb válaszra számítottam...
2-es,attól tartok félreérted,vagy én fogalmaztam félreérthetően:én lennék a tulajok gyereke :D
Hihetetlen köcsög válaszolók vannak, egyszerű kérdésre, értelmesen feltett kérdésre megdöbbentő ez az arrogancia.
Ilyenben laktam huszas éveimben Pesten. Jól megvoltunk. Nekem az volt a gondom, hogy mindig otthon laktam, és maga az zavart, hogy idegen ingatlanban lakok, nem a sajátunkban, (nem voltam kolis sosem szerencsére). Jól megvoltunk a tulaj lányával. (középkorú N)
Az első válaszban amúgy benne van minden, kérdező! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!