Ha egy lakás közös tulajdonban van akkor és csak az egy egyik fél lakik életvitelszerűen ott, akkor a másiknak van joga csak úgy bejelentés nélkül bármikor beállítani?
Közizlést sértő dolgokat nem helyezhetsz ki a beleegyezése nélkül, mert birtokháborításért feljelenthet.
A bútorait nem használhatod (mivel az nem a tulajdonod), csak a lakás helyiségeit. Persze ha beleegyezik a bútorok használatába, akkor igen, használhatod, de a lakás minden helyiségét használhatja ő is, akkor jöhet és mehet amikor neki tetszik és bizony, nincs intim zónád, mert nincs kizárólagos tulajdonod. Ha megveszed a részét, akkor lesz. De csak akkor.
Tájékoztatásul közlöm, hogy perre vittem az ügyet és meg is nyertem, mivel egy életvitel szerűen ott élő személyt nem zavarhat véletlen szerűen senki, még ha tulajdonos akkor sem.
Köszöntem az haszontalan válaszokat és jogi (jelen esetben a valóságtól messze álló) felvilágosítást. Újabb bizonyítékot nyertem arra, hogy itt a válaszolok fele totálisan elmebeteg, az aktuális témához egyáltalán nem értő, magát valami mindent tudónak képzelő idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!