Perelhetek ha feltörték a facebookom?
Arról van szó, hogy feltűnt anyát tud olyan dolgokat amiről nem kéne tudnia, így megnéztem honnan jelentkeztek be a fiókokba, és igen egy IPhone-nal Magyarországról rendszeresen bejelentkezik valaki, én külföldön élek elég régóta (azért mert soha nem jöttem ki vele, így amint tudtam elemenekültem a közeléből), ez már tényleg több a soknál a részükről, utolsó csepp volt nálam, jogi útra akarom terelni a dolgot, mennyire veszik komolyan ezt? Tudom internetes visszaéléseknél nehéz bizonyítani, hogy ki is haszánlta a fiókot, viszont az, hogy az én fiókokba rendszeresen jelentkezik be valaki egy Iphonról Budapestről, míg én több mint ezer kilométerre élek onnan, szerinte, elég bizonyító erejű.
Anno mikor még MSN messenger volt, volt, hogy belépett és ráirt haverjaimra, el is mondta, hogy ő ír, meg hogy nekem majd ne szóljanak, gondoltam akár majd őket is be lehetne idézni tanúnak.
Válaszokat előre is köszönom.
Nem nagyon tartom velük a kapcsolatot, és ez egy kicsit sok volt, hogy folyamatosan beléptek a facebookomba, jelszavam már megváltoztattam, perelni szeretnék, amugy se volt velük sose valami jó kapcsolatom, de ez már tényleg több volt a soknál....
Az nem elég, hogy ezek után majd nem fognak tudni belépni, fizetniük kell ezért....
Te tényleg sötét vagy.
Írd át a jelszót, és válaszd ki a kétlépcsős azonosítást. Ezután csak jelszóval, és a telefonra küldött sms-ben lévő kóddal lehet bejelentkezni. Nincs az a programozó, aki feltörje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!