Legális a biofű, herbal 2018-ban Magyarországon, vagy nem?
Netről lehet rendelni, több ilyen oldal is van. Ha illegális miért nem kapcsolják le a weblapokat?
Ha én rendelek és pont illegális az bűncselekmény?
Több cikket is elolvastam a témáról, szerintem ez hülyeség, hogy patkányméregből klórból meg hasonlókból csinálják. Ez elvileg szintetikus thc, vagy valami ahhoz hasonló.
Az is túlzás, hogy rá lehet szokni. 1 éves képzésen a suliban ezt szívta pár gyerek (nem ómigránsok).
Volt hogy én is szívtam, néha vettem is tőlük, suli után elszívtuk, semmi extra. A tanfolyamnak már 3-4 éve vége én meg azóta nem is kerestem ezt a cuccot. Normális menyiségben elszívva van egy flashelős hatása de nem őrűltem meg tőle.
Szent Vakolat gyere le a plafonról... Nem, az alkohol közel se olyan káros még óriási tételben fogyasztva se, mint a dizájner drogok. Fűvel is baromság összehasonlítani, nemhogy dizájner drogokkal.
Fogd már fel, az ilyen drogok mezőgazdasági vegyszerekből összetákolt vackok, ellenőrizetlenül ráadásul. Alkoholnál legalább tudod miből készül, ezeknél még azt sem.
Ti se tudjátok miből van. Amikről a neten írnak azok a falusi herbálok.
Az eredeti herbal az tényleg egy konkrét vegyület, szintetikus thc, és azt változtatják.
Ettől függetlenül én se ajánlom senkinek a drogozást. Vagy akkor már inkább a valódi fű. Többen is rámírtak privátban, van olyan aki már csak azért is szétdrogozza magát mert írtam neki, hogy ne vegyen herbalt, kistályt meg főleg ne vegyen mert az már komolyan veszélyes...
Ja és az alkohol veszélyesebb mint a fű (nem a herbal).
Fűből nem tudsz annyit szívni, hogy élettelenül feküdj tőle mert egy idő után már nincs is hatása.
Az alkoholt se lehet tudni hogy miből van. Szerintetek a közepesen olcsó borokban van szőlő? Nincs víz színezék meg szintetikus alkohol. Vagyis vegyszerek! Nincs ráírva hogy miből van.
Herbál, Bio fű, legál, egyébb más néven futo szintetikus kannabinoidok.
Sokszor pot-pourri néven árusították mint szoba illatosító.
Régen 2010-11 környékén vetem észre, hogy megjelentek ezek a szerek a környezetemben.
Amire emlékszem az kimondottan tea illata íze volt legálisan vettem a zölderdő nevű kertészeti boltban Budapesten 6g 10ezer volt. Fel volt sorolva a növények amikre rá volt szórva ez a szintetikus mondjuk ki THC.
Amikor utána néztem mert nem hittem el, hogy ezek a növényekezt a hatást váltják ki kiderül, hogy akkoriban JWH-018 és JWH-122 nevű kannabionid volt a piacon a legális és ezekkel volt aceton álltal lepermetezve a füstölő, szobaillatosító.
Mai hülyék tényelg tesznek mérgeket főleg folyékony mérgeket dohányra. De azok nem a betépés hanem a mérgezés tüneteit produkálják. Van külömbség a régi szerek és a mostaniak között. Vagyi inkább úgy mondom, hogy a jwh és a mostani ismeretlen kannabionid között mivel a jwh felfedezője kevés idejik de kisérletezett vele ellentétben a maiakkal.
Tanácsom, ne tedd meg. Nincs szükséged arra az érzésre amit nyújt. Nem fog megnyugtatni és nem tudhatod h mikor vége van e belső szervi károsodás tőle. Minden ami füst káros, de ennél többről van szó. Hisz a kannabionid szerekkal nincsenek orvosi tapasztalataink nem tudjuk mit csesz szét. Még a heroin cigibe tekerve is biztonságosabb mert arra van már ellenszer ha túladagolod.
Ui:. Vannak emberek akik tudom h régen vagy még ma is csinálják és látom rajtuk, hogy skizofrének lettek mind kivétel nélkül. És szerintem bárki bármit mond ez a szer skizofréniát tud okozni akkor is ha a családban nem volt ilyen betegség.
Nincs itt semmi méreg.meg,hogy wd-40.vagy patkányméreg :D azoktól,hogy a francba álna be az ember???
Ezeket a szintetikus kannabinoidokak,nagyon komoly laborokba álítják elő.vegyészek,vegyészmérnökök.és bonyolult!!
Olyanról még nem hallottam,hogy sufniba,zuglaborba,valaki szintetikus thc elő tudott e volna állítani.
Most az meg,hogy mennyire káros,azt meg itt magyarba sohase fogják megtudni.
Az igaz,hogy ezek nangyon nagyon erős szerek.
Van aki elszívja a port tisztán,és annyi,hogy elalszi.van aki a bekevert portól amit zilizre öntenek attól is rosszul lesz.
De azért lesznek szarul.mert amit pl:40,50 gramm zilizre,mályvára kellene rakni ráteszi 20 grammra,és aki nem szív mindig annak egy ilyen erős keverés sok,és nem fog merni felálni.meg elindulni.hanem lefekszi,elalszik.parázik,hány,elájul.
Vannak olyan kannabinoidok amik akár 100x is erősebb,mint akár milyen canabis,hát még egy rastafari is berosszulna pl egy 5f-adb vagy valami mmb chiminakától :)
Nem patkányméreg meg csavarlazító, aki ezt elhiszi...inkább nem is folytatom. Árulni illágils, fogyasztani nem bűncselekmény. A biofű,potpuri,herbál, stb mint ugyan az. A clistának és hasonlónak köszönhető, hogy mindig mást kapsz (egy-két molekulát ide-oda rakosgatnak, így ez az "új szer" árusítása legálissá válik egy időre.)
Igenis jó alternatíva...de nagyon fontos a mértékletesség ! Akik írják,hogy rosszul voltak, kórházba kerültek, hánytak, nos ők felelőtlen emberek...egy hét múlva alkohol mérgezés gyanújával viszik őket az ambulanciára. Fizikai függőséget nem okoz, csak annak, aki napi rendszerességgel évek óta tolja, mint valami ügyefogyott. :D
,,Nem patkányméreg meg csavarlazító, aki ezt elhiszi...inkább nem is folytatom"
Ne is folytasd, ha te meg elhiszed, hogy nem ilyen sz*rokat raknak bele. :D Szerinted a készítőktől razziák során miért foglalnak le mindig ilyeneket? :D Nagyon függőnek kell lennie ahhoz az embernek, hogy elhigyje majd a sok észlény cigó, kínai, stb. majd komoly vegyész munkálatokkal és drága vegyületekből állítják elő nektek az anyagot és nem mindenféle olcsó vacakból. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!