Legális a biofű, herbal 2018-ban Magyarországon, vagy nem?
Netről lehet rendelni, több ilyen oldal is van. Ha illegális miért nem kapcsolják le a weblapokat?
Ha én rendelek és pont illegális az bűncselekmény?
Több cikket is elolvastam a témáról, szerintem ez hülyeség, hogy patkányméregből klórból meg hasonlókból csinálják. Ez elvileg szintetikus thc, vagy valami ahhoz hasonló.
Az is túlzás, hogy rá lehet szokni. 1 éves képzésen a suliban ezt szívta pár gyerek (nem ómigránsok).
Volt hogy én is szívtam, néha vettem is tőlük, suli után elszívtuk, semmi extra. A tanfolyamnak már 3-4 éve vége én meg azóta nem is kerestem ezt a cuccot. Normális menyiségben elszívva van egy flashelős hatása de nem őrűltem meg tőle.
Több cikket is elolvastam a témáról"
Kb 10-20 cikket. Miket lehet hallani?
-Legális drog pusztít a falvakban
Pusztít a falvakban de pusztulnak azok maguktól is. Lehet hogy a kissebség körében népszerűbb, de attól még nem lesz belőle klasszikus "cigánydrog". Amúgymeg egy borsodi gyerek miért ne írhatna ide? 3 ezer forintos telón már lehet wifizni. (Nem mintha én az lennék)
-Túladagolástól lett rosszul
A valódi fűből kb 0.3 is elég egy embernek. Ugyannyi herbál meg 4 embernek is sok.
0.05 nem lehet túladagolás mert azúgy már nem érné meg a dílernek.
"Miért nem szívod a valódi füvet"?
Inkább fizetnék 4-5 ezer forintot egy gramm valódi fűért, de az illegális. Annyit nem ér. Soha nem is lesz legális Mo.- on mert van agyrohasztó idegméreg alkohol , aminek itt már kultúrája van. Legaddiktívabb legkárosabb drog. Mi kell a fidesznek? Sok buta ember. √
Jó, nem fogok vitázni, mert az alapokat sem érted. Mint már mondtam, engem teljesen hidegen hagy, hogy mit csinálsz magaddal. Csak ne írd ki a netre a dilettáns hülyeségeidet, mert ha elolvassa egy gyerek, akinek szintén lövése sincs róla, de menő dolognak tartja, az esetleg elhiszi neked. Herbálozzál magadban, dizájnoljál is, vagy mi a francot írtál, de ne reklámozd. Ez csak a te problémád.
Az eredeti a kérdésedre a válasz: mivel sem "herbál", sem "biofű" nevű anyag nem létezik, ezért nem lehet a kérdésedre válaszolni egészen addig, amíg le nem írod pontosan, hogy milyen vegyületet vettél ilyen néven. De azt soha, senki nem fogja neked megmondani. :)
"Az alapokat se éred"
Jobban értem mint te, miért kell mindenkit hülyének nézni?
Ti vagytok a hülyék mert ha 100x leírok valamit akkor se értitek meg...
Nem, te vagy akkor is hülye kérdező, mert még most se bírod felfogni mi az a dizájner drog. :D
Mindenféle vegyületek keveréke (rendszerint mezőgazdasági permetező és egyéb szerek), amiket nem tudnak illegálisa tenni, mivel mikor megpróbálják mindig minimálisan változtatnak a cucc összetételén és egyből megint legális.
Azt meg ne hidd, hogy nem vágja szét a szervezetedet. Legtöbb összetevőjük magában is mérgező hatással bír, neked meg több ilyet kevernek egybe. Ráadásul te meg ezeket fogod, elégeted és beszívod. Keress fel olyan valakit, aki jártas kémiában és kérdezd meg tőle mennyire egészséges vegyszereket elégetni és belélegezni (megsúgom egyáltalán nem az).
Nem hiába mondják, hogy az ilyen drogok lassan ölő mérgek.
Az meg, hogy egyből az alkohollal jösz egyből prezentálja is mennyire értesz a témához, ami után ne hisztizz itt, hogy lehülyéznek téged.
4-5ezret is fizetnék érte, ha legális lenne. Olvasni se tudtok.
Szerintem nem lehet sokkal károsabb mint az alkohol vagy a sima dohány.
Ha valaki éveken keresztül szívja az biztos káros.
"Szerintem nem lehet sokkal károsabb mint az alkohol vagy a sima dohány."
Tudsz erről linkelni egy tanulmányt, vagy ez egy még nem publikált, saját kutatási eredmény? Ja, nem, csak úgy kitaláltad. Tudod, az evolúció nem állt meg csak azért, mert a fejlett világban nem igazán támadják meg az embereket ragadozó állatok. A hozzád hasonló, tanulásra teljesen képtelen egyedek szépen elhullanak a maguk butasága miatt, így sok-sok év múlva már csak olyanok maradnak, akik nem ártanak maguknak szándékosan. Elárulok neked valamit, bár szinte kizárt, hogy felfogd: anélkül, hogy védeném az alkoholt, vagy a cigarettát (mert mindkettő ártalmas), a dizájner szeméthez képest kis túlzással egészséges cuccok. Gondolom, a legutóbbi beszélgetésünk óta még nem volt időd olvasni valamit a dizájnerekről. Nem baj, csak egy a fontos: ha úgy döntenél, hogy használod, akkor még azelőtt tedd, hogy szaporodnál. Tudod, evolúció. Mivel ez esetben a te genetikád bizonyos ertelemben selejtes, nem kell hozzád hasonló utódokat csinálnod. Dizájnolgass pár évig, aztán úgyis mész a föld alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!