Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A drogok csak azért félelmetes...

A drogok csak azért félelmetesek és vannak összekötve a bűnözői alvilággal, mert a legtöbb országban illegálisak és a feketepiacon árulják őket, sokszor nagyon szar minőségben?

Figyelt kérdés

Ha betérnél a patikába, ahol mosolygós öregasszonytól vásárolhatnál tiszta, jó minőségű heroint elfogadható árakon, a rászokottak is mindig meg tudnák venni a napi adagjukat, hogy ne legyenek elvonási tüneteik, hasonlóan könnyen lehetne vásárolni leszoktató drogokat is, valamint a rendőrség ugyanazzal a bűntetéssel sújtaná a drog miatt rendbontóan viselkedőket, mint a józan vagy alkoholista rendbontókat, még mindig olyan ijesztő és démoni gondolatok párosulnának a drogokkal az átlagember fejében?

Vegyük hozzá számításban, hogy az alkohol is egy drog, és nálunk teljesen elfogadott része az életnek, az arab országokban viszont úgy néznek rá, mint nálunk a heroinra.

2010. jún. 9. 20:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%
Egyre elvetemültebbek a drogliberalizációt követelő emberek. Először a fűt, most már a heroint akarják legalizálni. Megőrültek az emberek :D A volt osztálytársaim még a fűtől is úgy leépültek, hogy most csak zombulnak. Mi lenne akkor, ha heroint is lehetne kapni... A gyerekek már 10 éves korukban cigiznek, mert meg tudják szerezni, hiszen mindenhol lehet kapni. Mi lenne akkor, ha kemény drogok akadnának a kezükbe. Könyörgöm, így is túl sok egészségre káros sz*r van legalizálva, ez kegyelemdöfést mérne az emberi egészségre. Arról nem is beszélve, hogy drogos anyák gyerekei már a születésüktől fogva függők, és elvonási tünetek jelentkeznek rajta. Ez kegyetlen büntetés.
2010. jún. 9. 21:09
 32/62 anonim ***** válasza:
90%

"Ha az ember van a társadalomért, nempedig a társadalom az emberért, az már rossz dolog."

Hű ezt a liberális baromságot!

Ez megy az inventoryba.

Ezért mondom, hogy a liberalizmus rombolja a közösséget és megoszt. Az egyén boldogsága nem ér annyit mint a közösségé. Főleg nem, ha olyan hamis boldogság, amit a drogok okoznak.

2010. jún. 9. 21:14
 33/62 anonim ***** válasza:

A bűnözők fegyverrel is kereskednek, akkor azt is legalizálhatnánk.

Pl jó lenne néhány aknavető, AK, Glock itthonra is. Ha zavar a szomszéd egyszerűen bemegyek egy boltba, veszek néhány kg C4-et és használati utasítást aztán a levegőbe repítem az egész kócerájt.

2010. jún. 9. 21:18
 34/62 A kérdező kommentje:

"Hű ezt a liberális baromságot!"

Nehogy már azt hidd, hogy a közösség valami nemes céllal jött létre. Azért jött létre, mert függtek egymástól az emberek. Ha kevésbé függnek egymástól, logikus, hogy a közösség is veszít fontosságából.

2010. jún. 9. 21:25
 35/62 anonim ***** válasza:
49%
ember legalább ne a nehéz drogokat próbáld példaként felhozni hanem a könnyüeket. Na azok vannak kb egy szinten az alkohollal.. Najó a fü nem olyan káros mint az alkohol ;)
2010. jún. 9. 21:27
 36/62 Böse válasza:
100%
Szerintem ordít rólad hogy egy kib@szott nyomorék drogos vagy, mert mindegyik ilyesmiről filozofál. A droggal pont az a baj, hogy ilyen üresfejű gyökerekeket csinál az emberből mint te, hogy csak a következő adagon jár az esze. Adnék én leszoktató adagot a narkós köcsögöknek fa testápolóval, ne félj... Az alkoholról ugyanez nem mondható el, csak a legsúlyosabb esetekben, de aki ilyen káros szenvedélyekre hajlamos, annak teljesen mindegy, ígyis-úgyis találna magának valamit.
2010. jún. 9. 21:41
 37/62 anonim ***** válasza:
94%

Én mondtam, hogy nem kell megállítani Hitlert, de a sok barom nem hitt nekem.

Hát tessék, itt az eredmény...

:D

2010. jún. 9. 21:42
 38/62 anonim ***** válasza:
30%
21:42... menj a tudodhova.... Hitler jobb is hogy nincs már velünk.... kövesd te is őt ha ennyire istenited.... -.-" FAIL
2010. jún. 9. 21:43
 39/62 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:43

Kérsz egy kis anyagot? :)

2010. jún. 9. 21:45
 40/62 anonim ***** válasza:
26%

attól függ mit... mert én nem fogok sosem tovább menni a fűnél.... és még szerencsére azt sem viszem tulzásba mert nem szeretnék egy céltelen porhüvely lenni :) viszont az alkoholt sem viszem tulzásba hogy egy büdös alkesz legyek.

Aurea mediocritas!!!

2010. jún. 9. 21:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!