Ha vkit feljelentek a Navnál de nem bizonyosodik be a vád akkor kaphatok vmit?
"ha bejelentèst teszek a Nav honlapján erről mit tesz a nav"
Semmit.
"Az ügyvèdem is beszèlt velük, nem lehet velük egyezkedni..."
Nem egészen értem, hogy ha ők törték fel a te e-mail fiókodat, akkor miért te akarsz velük egyezkedni?
Nagyon sánta ez a történet.
A NAV egy ilyen bejelentést le se fog sz....ni.
Az a maximum, hogy megnézik az illető adóhelyzetét.
A magyar hatóságoknak nem túl sok lehetőségük van külhonban elkövetett cselekmények vizsgálatára. Pláne, hogy hetekről van szó, nem is évekről.
Erről a rossz magyar tulajdonságról meg már leszokhatnál, hogy feljelentgetsz másokat, mert ez még akkor is csúnya dolog, ha történetesen állnak a vádjaid.
"...mert ez még akkor is csúnya dolog, ha történetesen állnak a vádjaid."
Nem unjátok még ezt a gumicsontot? itt nem arról van szó, hogy valaki gyakorolja azt a vallását amit a családja már több száz éve gyakorol és feljelentenek érte vagy feljelentenek, mert nem tetszik a rendszer.
Ha valaki baszogat és nem száll le rólad, azt én is feljelenteném.
Névtelenül is lehet bejelenteni, NAV meg vagy vizsgálódik, vagy nem.
Az, hogy nem te küldted a leveleket lehet bizonyítani, IP cím nem a tiéd, te bizonyíthatóan máshol voltál abban az időben, stbstb. Azt, hogy konkrétan ki írta a levelet azt nehezebb bizonyítani.
,, "Az ügyvèdem is beszèlt velük, nem lehet velük egyezkedni..."
Nem egészen értem, hogy ha ők törték fel a te e-mail fiókodat, akkor miért te akarsz velük egyezkedni? "
Azért akartam velük beszélni, mert hiába nem követtem el ellenük semmit, ezt évekig tart bizonyítani. A kihallgatáson meg a bíró próbált békíteni, de nem békülnek, fent tartják a feljelentésüket. Én beadtam egy bizonyítási indítványt melyben kértem, hogy vizsgálják meg az emailt, annak fejlécét, eredetét, stb. Ezt ki tudja megtenni? A rendőrség informatikusa, magyarul vissza felé halad az ügy... Magyarul évekig kell majd évekig kel járkálnom rendőrségre meg bíróságra egy xar semmi ügy miatt meg hülye nő miatt akivel még egy csók sem volt...23 éves pályakezdő vagyok, e miatt nem fognak felvenni normális helyre dolgozni (ma melyik munkáltató szereti a pályakezdőket akinek bíróságra kell mászkálnia?) és e miatt nyilán normális barátságokat meg kapcsolatokat se tudok kialakítani...
,,Erről a rossz magyar tulajdonságról meg már leszokhatnál, hogy feljelentgetsz másokat, mert ez még akkor is csúnya dolog, ha történetesen állnak a vádjaid."
Ők jelentettek fel és baxogat a bíróság. hagy tegyem már nekik is ugyanezt a szívességet ha már nekik is vaj van a fején...
Nagyjából ennyi!
Ez nem igaz, ha történetesen UK-ban nem adóztál le valamit, akkor bizony itt kell, alapértelmezésben világkereset alapján adózol, csak külföldi adófizetéssel csökkentheted az adódat.
A NAV pedig simán indíthat vagyonosodási vizsgálatot, ha az illető költései, vagyona nem áll arányban a leadózott jövedelmével, kellemetlen keresztkérdéseket tehet fel....
"Ez nem igaz, ha történetesen UK-ban nem adóztál le valamit, akkor bizony itt kell"
Hahhaha..
"A NAV pedig simán indíthat vagyonosodási vizsgálatot, ha az illető költései, vagyona nem áll arányban a leadózott jövedelmével, kellemetlen keresztkérdéseket tehet fel"
Indíthat, csak nem sokra megy vele.
A NAV lehetőségei ott kimerülnek, hogy ha talál adózatlan jövekdeklmet, akkor arra kiszabja az adót meg a büntetést és jelenti a rendőrségnek az adócsalás tényét. Ennyi.
Ne képzeld már, hogy a NAV cscskáinak kérdéseire bárki köteles lenne válaszolni! Ahogy azt sem, hogy bárkinek az ártatlanságát, magának bizonyítani kellene a NAV felé.
"ha még magyarázot sem tudsz kitalálni."
Tudod brenyóka, a magyar jog már csak olyan, hogy annak kell bizonyítania a bűnösséget, aki valakit vádol, nem annak kell bizonygatnia az ártatlanságát, akit megvádolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!