Mit ér, ha valakit feljelentek zaklatásért, főleg, ha agyilag nem százas az illető? Hogyan zajlik?
Szeretném,ha nem háborgatna pénzkéréssel. Velünk még csak szépen beszél,de a tesóját fenyegetni szokta. Volt már bent , valószínű gyógyszeren is van néha,de nem tudni mikor szedi.
Ilyen nem volt még,ma 3x itt járt és félek,valami hülyeséget csinál előbb utóbb..
Ha nem jelentem fel,akkor lehet szelíd marad velünk 'csak' egy csomószor csesztetni fog, ha meg feljelentem,akkor tuti tudni fogja, ugye? Akkor meg mérges lesz és mégjobban célpontá válhatunk?
Ezt mond neki:
"Mire kell a pénz? NE! Ne nekem, hanem magadnak válaszold meg! ... Ha ételre kell, akkor szívesen adok! Ha nem, akkor ne is várd tőlem, hogy adjak, mert nem tehetem! Miért akarod, hogy olyat tegyek, amit nem szabad?"
(Ha drogra kell neki, vagy valami illegális dologra, így talán leesik neki, hogy azt várja te fizesd ki neki a káros szenvedélyeit! Azzal, ha te finanszírozod ezeket ne, te is benne vagy a dologban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!