Léteznek országok ahol legális a kokain?
Sokszor megfordult a fejemben hollandia, svájc, U.S.A(egyes államai)... Ahol legális a marijuanna, az öregek számára is már már tolerálandó az egészségre kevésbé káros kábítószer fogyasztás otthona... Ezekben az országokban már az lsd mellett is szimpatizálnak a fiatalok, és attól félek szépen lassan eltűnik az a minimális erkölcs is, ami a mai világban van, és természetes lesz, hogy az ember lánya nyugodtan elhelyezkedhet a prostitúcióban...félek tőle, hogy ez is az üzleti élet alappillére lesz, és aki ezek ellen pártol, azt kinevetik, milyen fásult, kiöregedett looser.
Olvastam egy cikket, hogy mexikóban esélyes , hogy 10 éven belül legalizálják a kokaint. Ez csak szerintem gusztustalan? Hogy a maradék erkölcsi norma is eltűnik? Nemhogy eltűnik(talán már eltűnt), de iparággá válik? Hánynom kell a világtól.
"Olvastam egy cikket, hogy mexikóban esélyes , hogy 10 éven belül legalizálják a kokaint."
Ne is mondd, én meg olyat olvastam, hogy a Föld lapos. Én már nézem az eget mionden nap, mikor jön egy ku rvanagy vasaló.
Jaj, Istenem, most beszartam. Ki vagy? A Medvedisznóember? Oszama bin Laden? Anyám?
Komolyan azt hiszed, nem szarom le, kinek hazudod magad egy anonim weboldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!