Ha megtalálják nálam, mit kaphatok?
Tehát, lesz egy buli. Megbeszéltük, hogy nagyon kiütjük magunkat. Egyik barátom kérdezte hogy tudnék e szerezni füvet, LSD-t és tablettákat. Mivel ismerek egy ilyen fiút, mondtam hogy persze. Holnap talizok vele a Stadionoknál. Ő akarta azt a helyet. Csakhogy ott simán igazoltathatnak, sokszor igazoltattak már.
Lesz nálam tehát, kb 3 gramm fű, LSD, meg nem olyan sok tabletta
Drágábban akarom odaadni a haveromnak aki kérte, és akkor a pénzből meg tudom venni amit akarok
De, ha ezzel megtalálnak, mit kapok? Nem a lebukástól, hanem a következménytől félek.
16/L
Remélem csak kamu kérdés, mert amúgy szimplán nagyon nem mondom mi vagy ha ezt komolyan kérdezed.
Arról nem beszélve, ne írj olyasmit hogy mit nem fogsz csinálni.. tudod vannak érdekes hatások... :D
"nyugdíjas feelingetek van"
Én egykorú vagyok veled, és mégse' tartom jó ötletnek a drogozást. Főleg nem az "LSD, tabletták" részt. (persze a fű sem jó, de egy fokkal kevésbé rossz) Ez hogy lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!