Kötelezhetem a Svájcban élő és Svájci állampolgárú apát Gyermektartásdíjra? A gyermek 3 éves és az Én nevem viseli! Magyarországon élünk! Tagadja a gyermeket! Apasági vizsgálat egyenlőre nem volt!
csak akkor kezdi az apát megkeresni fizetésre, amikor valami miatt nem tud megélni a gyerekkel - pl. mert munkanélküli lett.
... Ja pénzért megkeresi,három év után... Hát talán az elején kellett volna keresni,nem évek mulva csak a pénzért..
De nem tökmindegy? Ez nem olyan "szeretem-nem szeretem" kérdés.
Ha a pasi az apa, minden mindegy, mert fizetni fog kb. 15 évig minimum. Ez nem érzelmi kérdés, hanem tény kérdés.
Az ilyen történetekkel az a probléma, hogy a nő egyedül dönt a gyerek megtartásáról, tehát maga vállalja ennek a terheit. Sajnos a törvények ezt nem veszik számításba, és akár évek múlva is kész tények elé lehet állítani a férfit.
Hát igen... egy svájci fizetés 20%-ából itt meglehet élni.
Nekem volt egy 2 évig tartó szexkapcsolatom, havi 1-2 éjszakát töltöttünk együtt, többnyire védekeztünk is, de bizony egyszer nálunk is sikerült összehozni egy pozitív tesztet. A csaj volt olyan korrekt, hogy megbeszélje velem a továbbiakat. Én mondtam, hogy sokat utazom, nagyon elfoglalt vagyok, és nem fér bele az életembe egy gyerek. Ő ezt megértette.
Megtehette volna, hogy nem szól a 20. hétig, és vagy feleségül veszem, vagy fizetek sok-sok éven át.
"Azoknak pedig akik hülyeségeket irogatnak csak annyit ha nem ismerik a pontos körülményeket ne okoskodjanak!"
Mivel nem írtad le a körülményeket, így nem is várhatsz igazán hasznos válaszokat.
"Aki pedig az elvetetés lehetőségét irta üzenem,NEM VAGY NORMÁLIS!"
Sajnos sok ember nem engedheti meg magának a gyereket, akár az anyagi helyzete miatt, vagy a körülményei miatt, ezért ez is egy lehetőség, ha nem akarja tönkretenni a saját és gyermeke életét.
Lehet, hogy te se tartod meg, ha egy borsodi faluban vagy közmunkás, és egy másik helyi közmunkástól fogantál volna meg.
Azért egy svájci vérvonal mégis csak jobb, és talán a jövődet is biztosítja egy 200 ezres gyerektartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!