Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 65 év alatt, egészségügyi...

65 év alatt, egészségügyi panaszok nélkül nyugdíjba mehetek?

Figyelt kérdés

2018. febr. 18. 17:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"a nők 40 felett nyugdíjba mehetnek"

#1 nem ezt írta, hanem arra utalt, hogy a nők 40 év jogviszony után már elmehetnek, akkor is, ha még nem töltötték be a 65-öt.

2018. jún. 24. 10:21
 12/24 A kérdező kommentje:
13 évem van...Megjátszom, hogy megőrültem és beköltözöm egy elmegyógyba☠
2018. jún. 27. 15:18
 13/24 anonim ***** válasza:

Hat... Ha neked meg a dilihaz is jobb mint dolgozni, vagy csak siman elni, lehet nem kell nagyon megjatszanod magad. Majd 65 evesen hirtelen meggyogyulnal mi?

Vagy koltozz mas orszagba. En Romaniaban mar 45 ev felett mehetnek a jelenlegi munkahelyrol. Az meg 13 ev nekem is.

2018. jún. 27. 15:26
 14/24 A kérdező kommentje:
45 éves koromig még 7 év van, ami egy élet.
2018. jún. 27. 15:27
 15/24 anonim ***** válasza:

Es majd nyudgij utan mivel lesz jobb?

38 evesen hogy lehet valaki igy elkeseredve??? 7 ev meg fejen allva is eltelik.

UI. A 45 ev nekem ervenyes, neked lenne legalabb 55, de meg mindig jobb a 65-nel nem?

2018. jún. 27. 15:42
 16/24 A kérdező kommentje:
17 év...🤤 Lehet meg sem élek már 17 évet. De nem baj, megyek az elmegyógyba. Vagy levágom a lábam,hátha nyugdíjba küldenek.
2018. jún. 27. 16:03
 17/24 anonim ***** válasza:

Vagy levágom a lábam,hátha nyugdíjba küldenek.

Egyertelmuen troll vagy.

2018. jún. 27. 16:21
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem, komolyan gondolkodtam már rajta, részletesen megvizsgáltam az összes magamnak okozható baleset, olvastam olyan emberek beszámolóit akik már elszenvedték azokat, hogy mit milyen gyakran nyugdíjaznak, fizikailag mivel jár. Egy kissebb sérüléssel csak táppénzre küldenek, sokszor még olyannal sem nyugdíjaznak le ami maradandó, és korlátoz is a mindennapokban, mert ha a korlát mellett még képes vagy dolgozni akkor dolgoznod kell. Én úgy látom hogy a lábamputáció a lehető legbiztosabb sérülés. De mivel nem valami humánus, és utána nem is nagyon tudnék mit kezdeni a szabadsággal, csak amolyan legeslegvégső, "minden kötél szakad" opcióként tartom számon. Most az elmegyógyintézetet/pszichi!triai otthobt fontolgatom komolyan, ha jogi kiskapu csak évtizeked múlva lesz.
2018. jún. 27. 16:37
 19/24 anonim ***** válasza:

Arra nem valaszoltal hogy nyugdij utan mivel lesz jobb?

Elmesz csovesnek?

Vagy ennyire utalsz dolgozni?

2018. jún. 27. 16:47
 20/24 A kérdező kommentje:

Rühellek dolgozni.

Nyugdíj után értelemszerűen nem kell dolgozni,vagyis azzal lesz jobb,hogy nem kell dolgozni...

2018. jún. 27. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!