Egészségügyi adatokhoz van hozzáférése a munkáltatónak?
Ugye nem tűnt fel, hogy neked is meg kell adnod a jelszavad a saját fiókodhoz az ügyfélkapun?
Ha nem teszed ki a nyakadba a hozzáféréshez szükséges felhasználó nevet, jelszót, semmiféle "bárki" nem fér a személyes adataidhoz.
Üzemorvosi vizsgálaton a munka adó csak egy papírt kap hogy alkalmas vagy vagy sem, az hogymiért vagy alkalmas vagy miért nem már nem tartozik rá.
(oké egy szemüveggel alkalmast pld nehéz eltitkolni)
Én dolgoztam egy szarrágó gyárban egy-két hétig. Ott saját üzemorvos volt, és csak az ő orvosi igazolását fogadták el. Képzelhetitek, vidékről felbotorkáló félhullákat! Vagy nem is tudom, hogy gondolták! Amúgy egy rohadt adócsaló patkány cég volt, akik hülyére vették a jogaikat nem ismerő, tanulatlan embereket.
Az üzemorvos láthatja elvileg, de csak akkor szerintem, ha nem tiltod le az ügyfélkapun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!