Internetes vásárlásnál ugyan az a szabály vagyis a törvény az ár elírására?
Boltban az van ugye, ha valamit elírtak és két ára van, akkor az olcsóbbikon kell odaadniuk. Ez internetes vásárlásnál is így van? Mert most írtak nekem vissza, hogy elírták és nem tudják azon az áron kiküldeni.
Ilyenkor mi van: bukta vagy nekem van igazam?
Feltűnő értékaránytalanság - ha már kötözködsz, legalább a részletekre figyelj! Egyébként PTK. 6:98. §
Nem tudom, komolyan gondoltad-e, hogy idekevered a műtárgyakat. Egy Cellinit hasonlítasz össze egy lapos TV-vel????? Itten komoly gondok vannak...
"Az árakat mindig a PILLANATNYI kereslet és kínálat határozza meg."
Állítottam én mást?
---
Nem kell összevissza beszélni... itt most konkrétan arról van szó, hogy a kérdező nem tudta, van-e vonatkozó jogszabály az ilyen esetekre - nincsen, tehát épp ezért csak az eddigi esetekből lehet kiindulni.
Az viszont biztos, hogy "Ha a kereskedő nem jelezte vissza egyértelműen, hogy a szerződés megkötetett, akkor gyakorlatilag nincs szerződés.".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!