Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Munkáltatónak írásos szabadság...

Munkáltatónak írásos szabadságos kérelemre nem kötelessége válaszolni? Elutasítja vagy nem, de válaszolni akkor is kell?

Figyelt kérdés

Ha írásos kérelmet adok be szabadság ügyében arra nem kötelessége a munkáltatónak reagálni? Nem kötelessége ki is adni a szabit de válaszolni akkor is kell(ene) nem?

És ha nem válaszol már a 4. kérelemre se lassan 1 hónapja, akkor mit tehetek még? Adjak be kérelmet hogy miért nem válaszol a kérelemre?

Az a kérvényem tárgya hogy tavalyról maradt 10 napom, amit ki akartam venni még tavayl dec-ben de nem hagyták és azt mondták majd 18ban. Most 18 van, másfél hónap el is ment és tudni szeretném ezt a 10 nap (vagyis két hét) szabit mikorra ütemezzem.

Nem hajlandóak válaszolni sem.

Teendők?

2018. febr. 11. 15:01
 1/5 A kérdező kommentje:

És az idő ketyeg mert márc 31-ig ki kell adnia erre további haladéka nincs ki nem fizetheti így ha más megoldás nem marad, márc 15 után már nem megyek be a hónapban.

Csak nem értem mi a francnak kell eddig feszíteni a húrt.

2018. febr. 11. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyrészt azt csinálnak amit akarnak..
2018. febr. 11. 15:20
 3/5 A kérdező kommentje:

"k amit akarnak.."

Oké csináljon amit akar de ha nem lesz válasz akkor én márc 14-én leteszem a lantot és elmeygek 2 hétre tetszik nem tetszik alapon. Ha ez a hozzáállás kell megkapja.

Ha kirúg nos van más hely is a világon.

2018. febr. 11. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát itt hiába durrogsz..közvetlen fonomod mit mond?
2018. febr. 11. 18:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Itt nincs közvetlen meg nem közvetlen. Itt van 1 db főnök s ennyi.

És nem mond semmit.

Nincs válasz.

Majd mész szabira ha engedlek ennyi.

De ez már nem sokáig lesz elég maholnap kapom magam és megyek fejre áll akkor is.

Aztán kirúg kirúg. Majd lesz másik hely + még egy sanszos OMMF bejelentés is kinéz neki.

ha ez kell kapja.

2018. febr. 11. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!