Feltörtem a barátnőm facebookjat. Találtam egy két dolgot ami eléggé felhúzott, és egyből szembesítettem őt a dolgokkal, ha feljelent, akkor annak milyen vége lesz?
Ja volt egy srác az ismeretségi körömben régebben aki a csaja facebook oldalára összeveszésük után kipakolt meztelen képeket a csajról meg be írkált mindenféle kínos dolgokat.Pártfogói felügyeletet kapott mindössze,szóval nem kell ezen paráznod amit itt írkálnek neked.
De a feltörés akkor is gáz.Hacsak nem tett ellened valami durvát.
Hát tipikusan az a lány aki ha van barátja, annak nem elég, neki meg kavarni kell még egy csomoval..
Hát ezen felbasztam magam így mergemben elküldtem neki a screenshotokat, és kérdőre vontam, h mi ez, valszeg nem jelent fel, de gondoltam rakerdezek, hogyha mégis megtenné mire szamitsak.
Btw akik csak olyanokat bírnak írni, h nyomorék stb nézzenek magukba, kétlem, h tokeletesek lennenek, mindenki hibazik..
Meg ha most nem tartom ezt a dolgot olyan nagy bűnnek, mert azért kiderültek a dolgok amikre számítottam
Azért az "szép", hogy te magad ismerted be, hogy feltörted.
Ezt fel fogják használni ellened bizonyítékként.
A bírónak könnyű dolga lesz.
Előttem lévőnek üzenem:
Koszonom sokatmondo hozzaszolasodat, látom unatkozol:) helyemben lennél máshogy latnad a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!