Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az bántalmazásnak, agrasszióna...

Az bántalmazásnak, agrassziónak vagy testi sértésnek számít, ha valakinek a nyakába havat szórtam?

Figyelt kérdés
Ebbe ő nem egyezett bele előtte, de nem mondott rá nemet sem, tehát váratlanul csináltam. Milyen jogi következményei lehetnek?

2018. jan. 18. 20:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Hát neked sem lehet túl boldog életed.. Nem azt mondtam, hogy én azzal szórakozok, hogy az utcán dobálom az embereket. De ha arról van szó, hogy az unokaöcsémmel kell télen játszani, így 27 évesen is élvezetes tud lenni a hógolyózás. Ha ez egy iskolai környezetben gyerekek között történik szerintem ebben semmi kivetni való nincs. Te nem dobtál meg senkit amikor oviba vagy iskolába jártál? Nem üntöttél senkinek havat a nyakába? Ugyan már.. gyerek poén.."

Én nagyon is boldog voltam, de világ életemben gyűlöltem ha hógolyóval dobtak és ha még mellé a kapucnimba raktak havat. Ha ezt te humorosnak tartod, az a te szegénységi bizonyítványod.

2018. márc. 25. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!