Fel szeretnék mondani egy "megállapodást"egy "kamu ' ügynökségnél. Mi lesz ha nem fizetem ki amit kovetelnek?
Figyelt kérdés
Jeletnkeztem egy 6 hónapos filmes sulira. Havonta kell fizetni közel 40 ezret.Benne van a megallapodasban, ha felmondom kikell egészítenem a tandíjat a teljesre bànatdijkent. Amire nincs keretem. Többen àt nézték a szerzodest, tollal àt van húzva benne az összeg, nincs alà írva hivatalosan a javítàs sem, csak egy pecset van oldalt alairasal. De hivatalosan oda kell írni hogy "javítva" . UGye normalis esetben szerzodesekben nem javíthatnak tollal . Nemzetkozi ügynöksegnek mondja magàt, "Amerikai ceg leànyvàllalata", ezert a szerzodest szulovel kellett alà írni, mivel usa-ban 21 évtől nagykorúak . Én 19 vagyok. A megallapodasban az is àll, hogy " a felek rögzítik, hogy a resztvévő kiskorú" Ha felmondom akkor van rà 8 napom, higy kiegészítsem az összeget.Ha nem megyek el 6 foglalkozàsra az automatikusan felmondasnak szamit es ki kell fizetnem. De azt írja, a felmondàs mindkét fél alà irasaval ervenyes csak.Ideiglenes lakcimem van, nincs àllandó,nincs keresetem,sem munka helyem, az allando lakcimem kulfoldon van. Teljesen egyedul vagyok itt.Ha elmegyek kulfoldre es vissza jövök 1-2 év mulva vegrehajtanak? A megallapodas több oldalrol is tàmadhato. Vagy ha veszek egy hàrat kesobbiekben lesz Ellenem birosagi vegrehajtas? Esetleg azt is kifizettetik velem? Köszönöm előre kérlek segítsétek.:):2018. jan. 7. 15:44
21/23 anonim válasza:
Csak szólok, hogy USA-ban is 18év a nagykorúság, 21 az alkoholra és a dohánytermékekre vonatkozik. 18éves már beléphet a különböző haderőnemekbe, különköltözhet, szerződhet stb.
Egyébként mivel tevékenységüket Mo.-n végzik, így a helyi törvények vonatkoznak rájuk, vagyis 18 éves kor felett felnőtt, cselekvőképes az illető.
Miből gondolod, hogy kamu az ügynökség?
Ügyvédnél voltál? Ő tud csak segíteni, mivel ehhez ismerni kell a szerződés teljes szövegét.
22/23 anonim válasza:
Ügyvédnek adsz egy tizest és megoldja
23/23 anonim válasza:
Mi lett az esetből, kérdező? Kellett valamennyit fizetned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!