Ha külföldi a koronatanú egy perben, akkor őt lehet kérni idéztetni? Vagy ez hogy működik?
Figyelt kérdés
és ha lehet, akkor annak költségét az ellenfél fizeti vesztés esetén vagy az állam vagy ez is hogy van?
nekem nagyon úgy néz ki, csak úgy tudok megynerni egy pert, ha 4 portugál embert kell tanúként idézni, csak így lesz teljes a bizonyítás.
de hogy? na meg ők el is fognak jönni, ha kifizetik nekik vagy hiába Unió, tesznek rá magasról?
2018. jan. 6. 19:24
1/2 Zoli780806 válasza:
Azt sejtem, hogy nem a brit koronaékszerek ellopásáról folyik a per, ezért azt gondolom, ha a Bíróság megkeresi őket, akkor elég lesz írásban, fontosabb ügyben a nagkövetségen nyilatkozniuk ügyedben.
2/2 A kérdező kommentje:
értem, oké jó ez, de lényeg h létezik akkor ilyen megoldás. sőt hát sokkal egyszerűbb ez esetben, ha csak a nagykövetségre kell elmenniük. már csak az a kérdés h hajlandóak-e vagy mégis egy magyar bíróság egyáltalán kötelezheti-e őket bármire.
2018. jan. 7. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!