Honnan tudhatja meg valaki, hogy körözik-e vagy nyomoznak-e utána?
Kedves kérdező!
Ne legyél naiv.:)
A legtöbb ember, akit köröznek, vagy elfogatóparancs van velük szemben kibocsátva, ők tisztában vannak vele, hogy eljárás van folyamatban velük szemben. Ők nem csak úgy élnek a hétköznapi világukban. Hanem elkövettek valamit, ami miatt akár még nyomozati szakban ki akarták őket hallgatni, de hogy erre ne kerüljön sor, illetve a felelősségre vonásra, lemennek a térképről. Vagy már egész konkrétan ki is hallgatták őket, figyelmeztették arra őket a rendőrségen, ha a lakcímükben változás következik be, akkor azt kötelesek bejelenteni, mégsem tették. Nem véletlenül.
Tehát olyan nem nagyon van, hogy simán élem az életem és egyszer csak elővesz a rendőrség. Ugyanis, ha nincs takargatni valóm, nem követtem el semmit, akkor normálisan élem az életem, van egy bejelentett lakcímem, ahol megtalálna a rendőrség, vagy bármilyen más hatóság, ha keresne, ugyanis küld egy levelet, amit át tudok venni.
Őket azért körözik, mert lementek a térképről. Nincs a hatóságok előtt ismert lakcímük, tartózkodási helyük. Vajon miért nincs?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!