Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tartásdíj, büntetőgy, Ejthetik...

Tartásdíj, büntetőgy, Ejthetik a vádat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Büntetőügy!Tartásdíj!!

Ha Első bírósági tárgyaláson közlöm, fizetem az elmaradást is,a rendes gyerektartás mellet,akkor nem kapok más bütetést!!

2éve fizetve van a tartásdíj,100-eft elmaradás van!Azt tudom ha addig kiegyenlítem,akkor ejtik a vádat!

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2017. dec. 30. 11:23
 1/7 anonim válasza:

Ha nem fizeted, letiltják a fizetesedbol es onnan vonogatják miutan az allam megelolegezte az anyanak a gyt-t, azaz onnanstol az allamnak tartozol, ami csak fel eves nem fizetes utan lep hatalyba.

Ha az allamnak nem torleszted, akkor fenyegethet behajtassal, buntetessel.

2017. dec. 30. 12:11
 2/7 anonim válasza:
Visszamenoleg nem elolegez az allam, azt be sem hajtják, max felszolitanak. Plusz az allam csak minimumosszeget ad az anyának, azaz a fizudbol is csak azt hajtja be
2017. dec. 30. 15:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2017. dec. 30. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
A mondatokat nem csak felkiáltójellel lehet zárni! A halmozott írásjel hiba!! A kérdő vagy kijelentőmondatot nem felkiáltójellel, ha, a kérdőjellel, ponttal kell zárni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2018. márc. 10. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:

4.

Viszont jól kifejezi a beszélő-író-fogalmazó lelkiállapotát, érzelmi hozzáállását.

2018. márc. 10. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Amennyiben a kérdezőnek "heuréka" lelkiállapota van, akkor lehetséges. Különben nem.
2018. márc. 11. 19:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az oktatást.És akkor tud valaki választ adni a kérdésemre?Köszi
2018. márc. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!