Váláskor megoldható, hogy egy 15 millió forintot érő lakás csak a nőé legyen?
Figyelt kérdés
Tudom összetett kérdés, ügyvédet kellene kérdezni.Anyukám nagyon jól keres, apukám viszont évek óta nincs bejelentve, papíron nulla forintot kap.Ha elvállnak meg lehet oldani,hogy apukám semmit ne kapjon?2017. dec. 28. 10:03
41/44 A kérdező kommentje:
Önző és kegyetlen aki mondja , mindenki magából indul ki.Attól,hogy a te apukád részeges ne írd máséra, az én környezetmbe nincsenek részeges emberek :D Bár te az lehetsz :D
2018. jan. 9. 12:57
42/44 A kérdező kommentje:
Biztos valami egész nap unatkozos ember vagy hu de rossz lehet, ha egy kérdésre ennyit írsz nagyon ráérhetsz :D Vicces olyan jót röhögtem a válaszon :D
2018. jan. 9. 12:58
43/44 A kérdező kommentje:
Amúgy innentől nem is nézem a válaszokat, időpocsékolás.Értelmeset már úgyse kapok csak a ráérős,unatkozos emberekét. Mindenki magából indul ki, egy egyszerű kérdésből enyit kihozni röhejes :D Aki mondja másra az mondja magára, ez rád igaz :D
2018. jan. 9. 13:02
44/44 anonim válasza:
Apádat ki akarjátok vágni a saját házából. Jogtalanul. Mégis mire számítottál megfofgnak itt dicsérni miatta? Kegyetlen önző emberek vagytok az anyáddal eggyütt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!