Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Váláskor megoldható, hogy egy...

Váláskor megoldható, hogy egy 15 millió forintot érő lakás csak a nőé legyen?

Figyelt kérdés
Tudom összetett kérdés, ügyvédet kellene kérdezni.Anyukám nagyon jól keres, apukám viszont évek óta nincs bejelentve, papíron nulla forintot kap.Ha elvállnak meg lehet oldani,hogy apukám semmit ne kapjon?
2017. dec. 28. 10:03
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
51%
Ha meg nem adott bele lóvét a fater akkor anyád volt a balek . Ennyi
2018. jan. 4. 03:55
 32/44 anonim ***** válasza:
64%
Remélem a faterod összeszedi magát a talpára áll aztán kivág onnan titeket az utcára.
2018. jan. 6. 14:45
 33/44 A kérdező kommentje:
Én is hasonló rosszakat kívánok neked :D :D Bár mégse nem süllyedek le ilyen mélyre :D
2018. jan. 9. 10:43
 34/44 A kérdező kommentje:
Nem értem sose az ilyne hozzászólást minek írni, ennek a hozzászólásnak aztén sok köze volt a kérdéshez.
2018. jan. 9. 10:44
 35/44 anonim ***** válasza:
64%

Azért ilyenek, mert úgy néz ki, hogy ki akarjátok semmizni az apádat. Egy szóval sem írtad, hogy nem ez van.

Pl. arra sem írtál semmit, hogy ki dolgozott a családra, mikor te születtél?

Ezek után mit vársz?

Nem szép, amit csinálsz, és ezt te is tudod.

2018. jan. 9. 11:27
 36/44 A kérdező kommentje:
Senki nem tudja ahátterét , én egy egyszerű kérdést raktam fel arra vártam csak választ. Nem érdekel senki okoskodása,törődjön mindenki a maga dolgával.Ez az oldal arra való,hogy kérdeztek, de az nem érdekel kinek mi a véleménye a kérdésemről.Nagyon ráérős emberek vannak itt, ha képesek napokkal,hetekkel később is a kérdéshez már nem kapcsolodóan írogatni. Nem véleményt kértem,hanem választ, mert leszaeom ki mit akar és ki mit gondol, mivel senki nincs a helyzetünkben.
2018. jan. 9. 12:02
 37/44 A kérdező kommentje:
Ügyvéd választ vártam, bár sejthettem volna ,hogy az ügyvédek nem ezen az oldalon töltik az időt.
2018. jan. 9. 12:04
 38/44 anonim ***** válasza:
75%
Mennyit szánsz a válaszra?
2018. jan. 9. 12:22
 39/44 anonim ***** válasza:
51%

"de az nem érdekel"

Nem kell bemutatkoznod kérdező, már megtetted.

Mondjuk nehéz igazságot szolgáltatni itt - de úgy látom, megtalálta a zsák a foltját. Részeges apa, és önző, öntörvényű, kegyetlen lánya.

Még az asszony nem szólt itt hozzá - de lehet, hogy jobb is.

Át fogjátok vágni egymás torkát, és még 20 év múlva is pereskedni fogtok.

2018. jan. 9. 12:51
 40/44 A kérdező kommentje:
Többen mondták azon röhögnek,hogy itt milyen válaszok vannak, tényleg vicces. Megint nem a kérdésre válaszoltál nagyon nehéz felfogásod lehet ha még mindig nem érted a kérdésre kell válaszolni :D Érthetetlen ember
2018. jan. 9. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!