Milyen kést tarthatok magamnál, ami még legális?
Erre a késre gondoltam, hogy beszerzem:
Mivel múlt pénteken belém kötött 2 cigány így gondoltam, hogy kéne vegyek egy ilyen kis kést.
Én úgy tudom, hogy 8cm a felső határ a penge hosszának, viszont ez a kés 8,60cm. Ezért megbüntet a rendőr ha meglátja nálam?
Edzésekre hordanám nagyrészt, ami egy szabadtéri kondipark, sajnos egyre több cigány fordul meg itt.
Aztán majd csodálkozol, ha a két cigány kicsavarja a kezedből, és beléd vágja, mert azt hiszed, hogy késharcban jártas bűnözők megijednek a kezedben remegő bicskától.
Vegyél inkább valamilyen gázfegyvert.
Teljesen érthető, hogy meg vagy ijedve, de a késsel csak védekezni tudsz, jól mondják az előzők. Ha jobban biztonságban érzed magad, de nagyon kevés ember meri használni(hiszen tisztában vagy vele hogy megölheted).
Én gázspray-t ajánlanék inkább, vagy gázpisztolyt.
pánikhelyzetben egy képzetlen ember számára sokkal könnyebb valami kisméretű ütőszerszámot használni mint kést
akár egy kő is praktikusabb
Azért gondoltam a késre, mert ez alapból nagyon jól néz ki meg hátha megijednek tőle, de most, hogy így írtátok ezeket, a gázpisztoly mellé teszem le a voksom.
Kell hozzá valami engedély? Milyen kárt okozok vele az ellenfélben? Legális magamnál tartani?
Nem akarok nagyon a rendőrök központjába kerülni, hiszen katona akarok lenni és ugye oda feltétel a büntetlen előélet.
A törvény 8 cm-est enged közterületen és ez 8,6 cm, szóval mi a kérdés? Mert az nem szerepel a kkv törvényben, hogy a 8 cm-nél még mennyivel hosszabb is legális, ugye. Ha nem akarsz feltűnést, garázdaságot a nyakadba, akkor a spré jóval diszkrétebb, mint a stukker.
"sajnos egyre több cigány fordul meg itt."
Én más helyet keresnék.
Nem igen van lehetőségem más helyet keresni, inkább megpróbálok akkor lemenni amikor többen vagyunk lent magyarok.
Lehet, hogy elkezdek valami önvédelmet tanulni, az lenne a legokosabb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!