Ha engemet nem érdekel a magyar kultúra (sőt javarészét gyülölöm és rossznak tekintem [busójárás, húsvéti locsolkodás és tojásfestés, karácsony, farsang, babonák]), és nem igazán fognék fegyvert a "haza" védelmében, akkor hazaáruló vagyok?
Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 21:29
21/32 anonim válasza:
Azt hiszem hiába erőlködsz, már így is bizonyítottad, hogy egy hülye vagy, de még püfölöd is magad rá. Akarod még ezt fokozni? :P
22/32 A kérdező kommentje:
Miért lennék h*lye?
2017. dec. 19. 19:23
23/32 anonim válasza:
Ha nem vagy erkölcstelen soha nem kocsmázol stb stb akkor te gyakorlatilag nem is élsz. Gondolom szűz vagy és anyád tart el 40 évesen
24/32 A kérdező kommentje:
Akkor lezárom a kérdést. A választ már megkaptam, tehát nem vagyok hazaáruló. :D
2017. dec. 19. 20:15
25/32 anonim válasza:
Diszkó hogy a görcsbe lett nálad erkölcstelen hely?
Gimiben osztálytársaim közül sokan megfordultak szórakozóhelyeken és mégsem lett belőlük erkölcstelen személy.
26/32 anonim válasza:
Azért vagy egy hülye, mert ezek része ahogy írták nem is konkrétan magyarakhoz köthető szokás.
2. Mindenki leszarja az egyéni szoc.problémádat, de te még itt rázva tovább a pofonfát mazochista módon még nagyobbat csinálsz magadból. Ráadásul a provokálási próbálkozásod is visszafelé sült el. ;)
27/32 A kérdező kommentje:
Milyen provokálás? A karácsonynak és a húsvétnak vannak MAGYAR szokásai, pl.: mikor kiraknak kolbászt meg pálinkát a Télapónak, ill. húsvétkor mennek locsolkodni a fiúk kölnivel.
2017. dec. 19. 21:04
28/32 anonim válasza:
Milyen Télapónak? Mo-on nincs télapó.
És nem is hallottam ilyen pálinka kitételről.
29/32 A kérdező kommentje:
A magyaroknál van Télapó, Mikulás, Jéganyó, meg Jégapó is.
2017. dec. 26. 20:20
30/32 A kérdező kommentje:
A Mikulás dec. 6án jön, a Télapó karácsonykor, a Jéganyó Karácsony és Mikuás között, a Jégapó pedig január elején. Legalábbis mikor én nagyon kicsi voltam, ezt adták be nekem.
2017. dec. 26. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!