Az sért valamilyen törvényt ha valaki egy vonaton elvesz egy otthagyott magazint?
Figyelt kérdés
2017. dec. 8. 09:44
11/12 anonim válasza:
Jesszusom, miért sértene bármilyen törvényt? Az is lehet, hogy a "gazdája" egész egyszerűen már kiolvasta és szándékosan hagyta ott, hátha mást is érdekli, vagy még arra sem vette a fáradtágot, hogy kidobja... (Kivételesen becsületes ember lehetsz, ha ilyeneken agyalsz...) :)
12/12 anonim válasza:
10-es vagyok.
Ja és egyszer találtam egy igazolványtartót, benne személyivel, lakcímkártyával, adókártyával, bérlettel, taj-kártyával többek között.
Na azt leadtam a talált tárgyaknál. Sőt, egyszer egy előttem a sorban lévő bácsika a pénztárnál ott hagyta a tárcáját, ami pont úgy volt, hogy a pénztáros nem láthatta. Ott is simán szóltam mikor észre vettem a pénztárosnak (a bácsi már lelépett) és beadtam neki.
Na ezeknél mondom azt hogy normális ember vagy amikor leadod. Vagy ha telefont találsz, vagy hasonlót. De azért álljon már meg a menet, hogy egy magazint eltenni bűn, vagy olyan dolgokat, amiket a tízesben írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!