Csoportos garázdasággal vádolnak engem meg egy barátom mert verekedésbe keveredtünk pár cigánnyal, mi lesz ezután?
A cigányok baját elláttuk, sajnos az egyiket úgy vertük meg hogy én lefogtam a barátom ütötte.A cigány orra eltört.
Ilyen esetben mindenki ugyanazt a büntetést kapja-e, és milyen büntetést lehet kapni ezért? (Mind a kettőnknek ez az első verekedése és ügye)
Mivel volt "súlyos testi sértés" ezért ahogy tudomására jutott a szervnek a dolog, hivatalból eljárást indítottak.
Azért kell ügyvéd, hogy hogy kihozza a szituból elkerülhetetlen védelmi helyzetben voltatok, nem tudtátok kikerülni a balhét (nem tudtatok elfutni) az életetek veszélyben volt, ezért az orbavágás nem volt aránytalan, különben sem volt szándékos, csak "belefordult" a sértett, aki pedig olyant látott hogy a haverod lefogott valakit és te püfölted, az vagy rosszul látta mi történt, vagy hazudik. Különben is összebeszéltek ellenetek, mert ez is a "kultúrájuk" része, mint a hazudozás. Ha kamera volt akkor pech, ebben az esetben a küzdelem hevében nem emlékszel hogy történtek a dolgok, de biztos nem úgy ahogy "C"-ék állítják. Kérd a telefonok lefoglalását, hívások, üzenetek megvizsgálását, mert ha tényleg toborzást végeztek magyar-verés, szemszögedből magyar-gyilkolás céljából, akkor ez utólag is bizonyíthatja hogy nem volt aránytalan az orrba-verés (micsoda rásszista előítélet).
Még egyszer: ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd!!!!
"Sőt 2010 körül a belvárosba többen támadtak óbégató dszipszik azzal a felkiálltássall hogy öld meg a magyart . Kaptak is rasszista indítás miatti garázdaság és egyéb miatt a cafkáik is ."
Igen, de ez egyetlen eset, miközben naponta vernek cigány hordák magyarokat rasszista indítékból, és ezt az egy bandát kivéve mindegyik megúszta. Ha egy cigány-magyar balhé a rendőrségre jut, szinte biztos, hogy a magyarok számíthatnak büntetésre.
#19 Tessék, szemezgess kedvedre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!