Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Én most akkor itt milyen...

Én most akkor itt milyen munkaviszonyba vagyok? Mit jelent a napi bejelentés?

Figyelt kérdés

Ma volt az első napom, kb 2 hete jelentkeztem valamilyen hirdetésre, és tegnap hívtak fel, hogy nem azon a területen, de lettek helyek és lehet menni címkézni egy gyárba.

Ma ott annyit mondott a csoportvezető, hogy egyelőre napi szinten leszek bejelentve, és valószínűleg hetente kapok majd fizetést a kezdetben, egyelőre meg még ne akarjak utazás megtérítést a napokba.

Semmilyen szerződést nem írtam alá, jelenléti ívet se kellett aláírnom, csak a csoportvezető külön lapra ráírta a nevem hánytól hányig voltam ott.

Megszívhatom én így ezt ott? Dolgozott már valaki így? És tényleg mi ez a napi bejelentés??

2017. nov. 29. 22:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez egyszerűsített foglalkoztatás (már ha a munkaadód TÉNYLEG bejelent napi szinten a NAV-nak)

[link]

Érdeklődj a NAV-nál, hogy a főnököd tényleg bejelent-e, és vigyázz, mert ha tényleg alkalmi munkavállaló vagy, ugyan nyugdíjjogosultságot szerzel ezzel az idővel, de a TB szerint nem leszel biztosított. Jelenléti ívet meg kell, hogy vezessen, igez, ahogy még én tanultam, alkalmi munkánál a munkaszerződés nem kötelező.

2017. nov. 29. 23:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Keress más munkahelyet. Vagy dolgozz úgy hogy panasz ne legyen rád. És kis idő múlva érdeklődj fel vesznek e rendesen. Ha nem lépj.
2017. nov. 30. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!