Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Polgári per keretében milyen...

Polgári per keretében milyen nagyságrendbe követelhetnének tőlem összeget?

Figyelt kérdés
Balesetet okoztam. Elismertem. Az ajtók avulásának összegét nem fizeti a biztosító. Mivel új ajtókat kellett rendelni és nem volt bontott az így keletkezett többlet pénzt rajtam szeretnék bevasalni. Milyen jogaim és lehetőségeim vannak ? A teljes összeg kifizetését leszámítva.
2017. nov. 28. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
részletfizetés?
2017. nov. 28. 17:30
 2/5 Armstrong01 ***** válasza:
Neked semmit nem kell fizetned. A biztosítod rendezi a kárt, de már erről volt egy kérdésed nem? Magánban nem követelhet rajtad semmit.
2017. nov. 28. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Hat ez nem egeszen igaz, ugyanis ha a vetlen fel nincs megelegedve a biztosito altal fizetett osszeggel vagy az tenylegesen nem fedezi a kart, a maradekra bizony indithat polgari peres eljarast, de nem a biztosito, hanem a karokozo ellen. Hogy megitelik-e, az mas kerdes, de a vetlen fel nem koteles siman 'lenyelni' a biztosito garasoskodasat.
2017. nov. 28. 18:16
 4/5 Armstrong01 ***** válasza:
Az előző kérdésében 300 ezret fizetett neki a biztosító, plusz 2 ajtót vettek elvileg 100 ezerért. Pedig volt válaszoló aki talált bontottat dögivel is.
2017. nov. 28. 18:27
 5/5 Armstrong01 ***** válasza:
Az előző kérdésében sokkal több infó volt a dologról csak már nem találom.
2017. nov. 28. 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!